Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Αριδαία: Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου (ΦΩΤΟ)


Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου. Η περιφορά έγινε γύρο από την εκκλησία, όπως ορίζουν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία!

Καλή Ανάσταση!





 

3 σχόλια:

  1. Ευλογια και αγάπη σε ολον τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σήμερα Σάβατο 1 Μαιου 9 η ωρα πρωι, βγαίνω στον κάδο να πετάξω τα πλαστικα που μάζεψα αυτή την εβδομάδα, συγκεκριμένα 2 σακούλες μεγάλες, ερχετε το απορυματοφόρο κατεβαίνουν 2 πιθίκια και μαζί με τον κάδο με τα διάφορα κοιτάν δεξια αριστερά και πετάνε και τα πλαστικά στο αμάξι, ενιωσα τόσο προδομένος και τόσο πληγωμένος που η μέρα μου ηταν σκατά, Δημαρχε δεν ξέρω ποιος φταίει αλλα παρακαλώ κοίταξέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανε τους μηνυση εχεις το δικαιωμα ειναι απαραδρκτο αυτο που κανανε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News