Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Έργα αποχέτευσης στο Δήμο Σκύδρας


Δήλωση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκου Χατζηιωαννίδη:

-Το μεγάλο αναπτυξιακό έργο για το Δήμο Σκύδρας με φυσικό αντικείμενο, "Κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης στην τ.κ Ριζού καθώς και το εξωτερικό δίκτυο σύνδεσης των τ.κ. Ριζού, Αρσενίου, Πετριάς με την ΕΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ καθώς και η κατασκευή εξωτερικού δικτύου σύνδεσης της τ.κ. Μαυροβουνίου με την ΕΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ" έχει λάβει την θετική γνωμοδότηση επι της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και οδεύει προς δημοπράτηση και υλοποίηση.

- Θελω να ευχαριστήσω θερμά τους 2 εισηγητές του θέματος για την θετική γνωμοδότηση επι της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην επιτροπή Ανάπτυξης,καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Π.Κ.Μ.

● Τον κ. Ζέρζη Πέτρο, Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε Πέλλας.

● Τον κ. Αργυράκη Στέφανο, υπάλληλο του τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε Πέλλας.

● Τον Πρόεδρο της επιτροπής Ανάπτυξης, κ. Γιουτίκα Κωνσταντίνο καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής που συμμετείχαν στη συνεδρίαση.

● Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά την κ. Δήμητρα Θωμά, απο την Παράταξη Κοιτάμε Μπροστά στην Κεντρική Μακεδονία, που παρότι ανήκει στην αντιπολίτευση, με την θετική της ψήφο συνέβαλε ώστε η απόφαση να παρθεί ομόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News