Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Σκύδρα: Πορτοκαλίδης εναντίον Χατζηιωαννίδη - Απίστευτες σκηνές στο κέντρο της πόλης


Στα άκρα έφτασε η κόντρα Διοίκησης - Αντιπολίτευσης στο Δήμο Σκύδρας. Η χθεσινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης, δημιούργησε μια απίστευτη ένταση, η οποία δυστυχώς δεν έμεινε στα πλαίσια του διαλόγου, αλλά ξέφυγε από τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Όπως έγινε γνωστό από χθες, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκος Χατζηιωαννίδης κατήγγειλε δημόσια τον Δημοτικό Σύμβουλο της ελάσσονος Αντιπολίτευσης Χάρη Πορτοκαλίδη για "απειλές, ύβρεις και χειροδικία". Όπως καταγγέλλει ο κ. Χατζηιωαννίδης, μόλις έφυγε από το Δημαρχείο και κατευθυνόταν προς το οδοντιατρείο του, δέχτηκε μια απρόκλητη επίθεση από τον κ. Πορτοκαλίδη. "Χειροδίκησε απρόκλητα εναντίον μου, αρπάζοντάς με απ το λαιμό. Αν είχε εξουσία θα μας χτυπούσε καθε μέρα αυτός και οι όμοιοί του. Πρωτοφανές περιστατικό. Απειλές, ύβρεις και χειροδικία", δήλωσε ο κ. Χατζηιωαννίδης λίγο μετά το περιστατικό.


Την πλήρη στήριξή της στον συνεργάτη της εξέφρασε αμέσως η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία στην πρώτη της αντίδραση έκανε λόγο για "ντροπή και κατάντια". Μάλιστα, η κ. Ιγνατιάδου αναρωτήθηκε: "Που το είδατε δημοτικός σύμβουλος να επιτίθεται και να χτυπά; Σε ποιά εποχή ζούμε και ποιά ονειρεύονται κάποιοι;". Η Δήμαρχος δήλωσε πως "ένδεια επιχειρημάτων, απουσία πολιτικού λόγου, θέσης, άποψης, άγνοια διαλόγου, απρεπής συμπεριφορά, κόμπλεξ κατωτερότητας και όλα αυτά οδήγησαν σε βίαιη συμπεριφορά, οδήγησαν στο να χειροδικήσει κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΣ". Και πρόσθεσε: "Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ για την αυτοσυγκράτηση του και την παιδεία του που όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν το είδαν και κατάλαβαν τη διαφορά".


Πληροφορίες του Aridaia News αναφέρουν, πως ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του κ. Πορτοκαλίδη. Στο πλευρό του σε αυτή τη διαδικασία βρίσκεται και η ίδια η Δήμαρχος, η οποία κατά τη διάρκεια της επίμαχης Συνεδρίσης δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης, χωρίς ωστόσο να αφήσει αναπάντητο κανένα ερώτημα.

Πάντως, μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από τον κ. Πορτοκαλίδη, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News