Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ν. Χατζηιωαννίδης σε Χ. Πορτοκαλίδη: «Είσαι τραμπούκος, παραιτήσου από το Δημοτικό Συμβούλιο»


Δήλωση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκου Χατζηιωαννίδη:

Μετά την απαράδεκτη τραμπουκική συμπεριφορά σας απέναντι μου, κρυφτήκατε για να αποφύγετε το αυτόφωρο.

ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

Αυτή τη Δημοκρατία πρασβεύετε, αυτές είναι οι αξίες σας! Προβοκάτσια λοιπόν, μεθοδευμένες προκλήσεις, με υβριστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Η απόφαση σας να με απειλήσετε, χειροδικώντας εναντίον μου, πιάνοντας με από το λαιμό και συνεχίζοντας να με υβρίζετε αποκάλυψε περίτρανα ότι είστε ένας τραμπούκος. Πρεσβεύετε τον Τραμπουκισμό και μόνο.

Απαιτώ την παραίτηση σας από το δημοτικό συμβούλιο.

●Ντροπιάζετε με την παρουσία σας και την απαράδεκτη βίαιη συμπεριφορά σας, όλους τους δημότες της Σκύδρας, αυτούς τους λίγους που σας ψήφισαν ,αλλά και τους πλείστους, που δεν σας ψήφισαν και ούτε πρόκειται να το πράξουν ποτέ.

●Επισφραγίζετε με τον χειρότερο τρόπο την ένδεια, την κακία, το μίσος και την αρρώστια που κρύβετε μέσα σας, εξωτερικεύοντας την με την χειροδικία σας εναντίον μου.

3 σχόλια:

  1. καμιά φορά και ο πονηρός ο άνθρωπος είναι σαν να σου ρίχνει μπουνιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη να παραιτηθεί ;;;Έχει ξεφτιλίσει την ΣΚΥΔΡΑ στο πανελλήνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως το επίπεδο στο Δήμο Σκύδρας με όσα συμβαίνουν το λες και κάτω από το δάπεδο χαλαρά..... Τέτοια πράγματα και τέτοιες συζητήσεις δεν συμβαίνουν σε κανένα δημοτικό συμβούλιο σε όλη την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News