Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Σήμερα είναι η χειρότερη μέρα της πανδημίας - Εκτός ΜΕΘ 73 διασωληνωμένοι


Εβδομήντα τρεις διασωληνωμένοι ασθενείς με κορονοϊό βρίσκονται εκτός ΜΕΘ και 50 εξ αυτών περιμένουν από 2 έως 10 ημέρες σύμφωνα με στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ.

«Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και να υπερηφανεύονται για τη διαχείριση της πανδημίας με τέτοια κατάσταση στις ΜΕΘ» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ Γιαννάκος «σήμερα είναι η χειρότερη ημέρα της πανδημίας».

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος πλέον γίνεται επιλογή ασθενών όχι μόνο για ΜΕΘ, αλλά και για αναπνευστήρα ή συσκευή υψηλής ροής οξυγόνου.

6 σχόλια:

  1. Να αναλογισθεί ο Γιαννάκος, με τις 557 ΜΕΘ στο σύνολο που παρέδωσε ο Πολλάκις, πόσοι; θα ήταν οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Επειδή ποτέ δεν αναλογίσθηκε: Ποιός προκάλεσε στις 08032021 αυτό το κύμα κρουσμάτων με τις διαδηλώσεις και τώρα έμπλεος χαράς ειρωνεύεται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε γαβ να δω τι ράτσα κομματοβλακόσκυλο είσαι .

      Διαγραφή
    2. Ποιο κομματόσκυλο απ εσένα αλήτη δεν ειμαι, βρωμάς απλυτε συριζαίε και παρακαλάς να πεθαίνει ο κόσμος.

      Διαγραφή
  2. τρετρεπλασιαστηκαν οι ΜΕΘ κ εχουν το θράσσος τα αναρχοσυριζάκια να μιλάνε, γέμισαν με της πορείες τη χώρα με τον ιο και τώρα κάνουν αντιπολιτευση, βρε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι φίλε μου τετραπλασιάστηκαν.Και στην Έδεσσα 1x3=3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε 8:21,έστω ότι τετραπλασιάστηκαν οι κλίνες ΜΕΘ,το πρόβλημα όμως,όπως καταλαβαίνεις,δεν λύθηκε και έχουμε συμπολίτες μας εκτός ΜΕΘ.Μηπως όμως,αν επιτασοταν οι ιδιωτικές κλινικές θα λυνόταν;αυτή την άρνηση της κυβέρνησης πρέπει να καταλάβουμε όλοι και πόσο υπολογίζει τον απλό κοσμακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News