Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Ζητούν αποζημίωση 5.000 ευρώ για τους εμπόρους - Κοινή επιστολή από Τζιτζικώστα, Φαρμάκη, Κασαπίδη


Να ενισχυθεί άμεσα το λιανεμπόριο σε Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, ζητούν από τον Πρωθυπουργό, ζητούν οι περιφερειάρχες δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας και Κεντρικής Μακεδονίας.

Φαρμάκης, Τζιτζικώστας και Κασαπίδης έστειλαν κοινή επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας, ζητώντας να λάβει έκτακτα μέτρα ενίσχυσης για το λιανεμπόριο σε αυτές τις περιοχές που το Lockdown παραμένει μετά την εισήγηση των ειδικών επιστημόνων να μην ανοίξει η αγορά από αύριο Δευτέρα, όπως σε όλες τις άλλες περιοχές.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, οι τρεις Περιφερειάρχες στην ανακοίνωσή τους, εξηγούν βάσει νομοθεσίας η ειδική συνθήκη, προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών ζητώντας άμεσα να εφαρμοστεί, ώστε να καλυφθεί μέρος έστω της απώλειας των εσόδων των επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, ζητούν να δοθούν 5.000 ευρώ σε κάθε έμπορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News