Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Μ. Φουρθιώτης: Στον εισαγγελέα για εγκληματική οργάνωση - Φέρεται να πλήρωσε 40.000€ για τις επιθέσεις στο σπίτι του


Βαρύτατες κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και παραβίαση του νόμου περί όπλων αντιμετωπίζει ο Μένιος Φουρθιώτης. Κατά το κατηγορητήριο, ο παρουσιαστής πλήρωσε 40.000 ευρώ τα δυο άτομα που έκαναν τις επιθέσεις στο σπίτι του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αναμένεται να απολογηθεί. Τα δυο άτομα που κατηγορούνται μαζί του φέρονται να πήραν από 20.000 ευρώ ο καθένας για να κάνουν τις επιθέσεις με το καλάσνικοφ και να βάλουν γκαζάκια στο σπίτι του.

Μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη, για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται δυο άτομα, ο Σ.Π. και ο Σ.Γ., παλιοί γνώριμοί του αφού δούλευαν ως ασφάλειά του. Εκτός από εγκληματική οργάνωση, τα δυο άτομα αυτά κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όσον αφορά στους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία, τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου.

Ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται να πει το παραμικρό, οι δυο συγκατηγορούμενοί του έχουν παραδεχτεί τις πράξεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το σχέδιο ήταν να γίνει η επίθεση με το καλάσνικοφ στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στο Διόνυσου στις 16 Απριλίου. Ωστόσο, οι δυο ποινικοί ενώ κατευθύνονταν για να θέσουν σε εφαρμογή τα όσα, κατά τις κατηγορίες, είχαν συμφωνηθεί, έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και σημειώθηκε η καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Νέα Ερυθραία, κοντά στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες, σύμφωνα με την αστυνομία, αποκαλύπτουν πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες του παρουσιαστή με τους δυο ποινικούς αλλά και οι συναντήσεις τους, ακόμη και στο σπίτι του. Οι δυο, πάντως, φέρονται να έχουν υποστηρίξει ότι ήθελαν να εργαστούν ξανά ως security του Μένιου Φουρθιώτη και γι’ αυτό είχαν πολλές επαφές και συναντήσεις μαζί του.

Κατά τους Σ.Π. και Σ.Γ., ο Μένιος Φουρθιώτης τους πίεζε να γίνει η επίθεση στο σπίτι του στις 16 Απριλίου, η οποία και έγινε την επόμενη μέρα τελικά.

Από τις έρευνες και τους κάλυκες που βρέθηκαν μετά την επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή στον Διόνυσο έχει βρεθεί, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, DNA του Σ.Γ.. Ωστόσο, οι υποψία των αστυνομικών είναι πως εκείνος που πυροβόλησε ήταν ο Σ.Π.

Οι δυο ποινικοί, που θεωρούνται πολύ σκληροί κακοποιοί, είναι οι ίδιοι που τοποθέτησαν και τα γκαζάκια στο σπίτι του Φουρθιώτη. Ο Σ.Π. μάλιστα είχε από το παρελθόν εμπειρία στην τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών. 

Πηγή: newsit.gr

11 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ

      Διαγραφή
  2. Και έπεται συνέχεια.
    Τηλεφωνικές επικοινωνίες του με υπουργούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 40000 για να πυροβολήσουν τη μάντρα; Μήπως έχει δίκιο ο βαξεβανης που λέει ότι μαζί με τη μάντρα είχαν εντολή να πυροβολήσουν και τον ίδιο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες για τον γκεμπελισκο που εχει αρχηγο τον Τσιπρα; μα εσεις διδάξατε το μίσος στην κοινωνία ειστε οτι ποιο αρρωστο εχει αυτη τη στιγμή η πολιτική στη χώρα.

      Διαγραφή
    2. Τρομάζω με σένα που δεν κολλάς πουθενά στο να χρησιμοποιήσεις τέτοιες εκφράσεις για κάποιον που δεν ξέρεις καν. Δε συζητάς, απλά μιλας

      Διαγραφή
  4. ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΗΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός έβαλε φωτιά στη ΜΑΡΦΙΝ.
      Γιατί δεν τα λες όλα;
      Τον καλύπτεις;
      Είσαι η Τζούλια;

      Διαγραφή
    2. οοοοχι σσσσστ ΜΑΡΦΙΝ; καίει σύντροφε, αστο καλύτερα γιατί οι κολλητοί σου οι αναρχοάπλητοι θα επαναστατήσουν.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News