Σάββατο 24 Απριλίου 2021

39 νέα κρούσματα σήμερα στην Πέλλα


Στην Αττική συγκεντρώνεται για μια ακόμα ημέρα η πληθώρα των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που ανακοίνωσε νωρίτερα ο ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, από τα 2.597 που ανέφερε στη σημερινή του ανακοίνωση ο Εθνικό Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, τα 1.198 καταγράφονται στην Αττική. Από αυτά, τα 125 είναι στην Ανατολική Αττική, 137 στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, 362 στο κέντρο της Αθήνας και 181 στη περιφέρεια Πειραιά.

Στην Θεσσαλονίκη από την άλλη, βρέθηκαν 350 νέα περιστατικά κορωνοϊού, 62 στην Αχαΐα και 70 στη Λάρισα.

Η κατανομή των κρουσμάτων κορωνοϊού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News