Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Κορονοϊός: 3.232 νέα κρούσματα, 70 νεκροί και 755 διασωληνώμενοι σήμερα στην Ελλάδα


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.232, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 273.459 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 93 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.270 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 70, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 8.302 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 755 (65.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 83.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.746 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 449 (ημερήσια μεταβολή -20.11%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 476 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0 έως 103 έτη).

15 σχόλια:

  1. Είδατε; Σας λέγαμε κάντε υπομονή δυο βδομάδες αλλά πού εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως τον τοξοβόλο του συντάγματος καλώς τον μακάκα του αριδ νιουζ.

      Διαγραφή
  2. Διαλύουν τα νοσοκομεία και την οικονομία.
    Καταστρέφουν τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι; όσοι δεν προσέχουν προφανώς και δεν τηρούν τα μέτρα. Σε αυτούς αναφέρεσαι.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΩΡΕ ΓΙΔ? ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΓΙΔ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΨΟΦΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΔ

      Διαγραφή
    3. και η αποψη σου κορυφαία μαλακία (προς 6.33)

      Διαγραφή
  3. Πέστε μας και πόσα τεστ έγιναν.Οχι έτσι ξεκαρφωτο το νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλη αυτή η ιστορία μας έκανε πιό σοφούς...Είδαμε ποιοί συμπολίτες μας δεν αντέχουν το σπίτι τους...είδαμε ποιοί είναι νομοταγείς και πειθαρχούν στους κανόνες του κράτους μας.Είδαμε ποιοί ζουν στην ημιμάθεια και μάλιστα είναι χαρούμενοι...Είδαμε πολλά.
    Αυτό που μας ξεπερνάει όμως είναι να ζεις στην άκρη της ελλάδας...να είσαι πχ σχεδόν αγρότης και να έχεις ρε φίλε και άποψη για ιατρικά θέματα...Ε τρελαίνεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ.ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟ(ΙΔΟ)ΝΟΙΟ !!!

      Διαγραφή
    2. 5.38 μη ξεχνάς τα χάπια σου

      Διαγραφή
  5. στο θέμα της Πανδημίας τα μέτρα είναι κοινά σε όλο το πλανήτη. Όποιος και ήταν κυβέρνηση τα ίδια μέτρα θα είχαμε.Επιτέλους κανένας στην Αλμωπία δεν βλέπεις ειδήσεις στα αγγλικά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε θηρίο!Βλέπεις ειδήσεις στα αγγλικά;
      Πάντως δεν καταλαβαίνεις και καλύτερα από τα ελληνικά.

      Διαγραφή
    2. Και φυσικά τα μέτρα είναι σ όλο τον κόσμο τα ίδια αφού τα επιβάλλει η νέα τάξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

      Διαγραφή
    3. γιατι ρε 10.10 νομιζεις οτι ολοι ειναι σκραπες σαν τον ψευταλέξη;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News