Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Πάσχα: Τραπέζι έως 12 άτομα και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00


Στις τελικές εισηγήσεις τους για το πώς θα κάνουμε φέτος Πάσχα προχώρησαν οι λοιμωξιολόγοι. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, οι λοιμωξιολόγοι εισηγήθηκαν ότι κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 22:00 και όχι από τις 21:00.

Ακόμη, κατέληξαν στο ότι από τη Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή από τις 3 Μαΐου, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 23:00. Στο ερώτημα τώρα για το πώς θα κάνουμε τραπέζι του Πάσχα, οι ειδικοί εισηγήθηκαν ότι το πασχαλινό τραπέζι στους εσωτερικούς χώρους, δηλαδή σε σπίτια, θα γίνεται μόνο με δύο οικογένειες, δηλαδή έως 9 άτομα σε κλειστούς χώρους και έως 12 άτομα σε εξωτερικούς χώρους.

Στο ερώτημα για το πότε θα ανοίξει η εστίαση, οι ειδικοί εισηγήθηκαν να ανοίξει η εστίαση στις 3 Μαΐου, δηλαδή να λειτουργήσουν τα καφέ και τα εστιατόρια μόνο σε εξωτερικούς χώρους και με πολύ αυστηρά μέτρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μετακινήσεις εκτός νομού θα επιτραπούν από τις 14 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News