Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Σκύδρα: Τροχαίο με παράνομους μετανάστες - 10 άτομα στο νοσοκομείο


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά στις 3 τα ξημερώματα στην Σκύδρα, κοντά στο χωριό Μαυροβούνι στο 72ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

Ειδικότερα, 21χρονος συριακής καταγωγής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα της αστυνομίας και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ λίγο αργότερα το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Όπως διαπιστώθηκε, στο όχημα υπήρχαν άλλοι εννέα αλλοδαποί, ασιατικής καταγωγής, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και οκτώ στο νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ οι δύο από αυτούς έχουν αποχωρήσει ήδη.

6 σχόλια:

  1. Μα καλά δε σταμάτησαν να έρχονται μετανάστες;
    Αυτήν την εντύπωση είχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά και μειώθικαν στο ελάχιστο, απλά δεν ειναι πλέον η χώρα ξέφραγκο αμπέλι οπως την εποχή των Πολάκηδων και των Τσίπριδων.

      Διαγραφή
    2. 10:42 ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΤΙΑ. ΜΙΣΗ - ΜΙΣΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ?

      Διαγραφή
    3. ...μπρρρρ ανατρίχιασα 10.55

      Διαγραφή
  2. ακόμα ασχολείστε με Συριζα ρε παιδιά? πασοκ ΝΔ κυβερνάνε τη χώρα 55 χρόνια! Και ασχολείστε με Σύριζα ? έλεος με το ...πάντα φταίνε οι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ? ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News