Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Βαριές κουβέντες μεταξύ Δ. Καιρίδη και Γ. Τσίπρα: «Σκάστε» - «Είσαι καραγκιόζης»


Ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι μεταξύ του Δημήτρη Καιρίδη της ΝΔ και του Γιώργου Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον αέρα εκπομπής του Action24. Μετά την κόντρα του στον αέρα της ΕΡΤ με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο βουλευτής της ΝΔ ήρθε σε αντιπαράθεση και με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκφράσεις όπως «Σκάστε» και «Είσαι καραγκιόζης» ακούστηκαν σε μία στιγμή που ένταση ξέφυγε μεταξύ των δύο ανδρών όταν και η κουβέντα έφτασε στις διαδηλώσεις και την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μετά το 09.45:

3 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΤΙΚΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν ζεις μεσα στα ψεματα ξεχνας ποια ειναι η αληθια εξαδελφε Τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άχρηστη πολιτική του συριζα χωρίς προτάσεις για τα προβλήματα του κοσμάκι. εκεί κατάντησε η αριστερά, να μην έχει να προτείνει τίποτα ρεαλιστικό τίποτα αληθινά προοδευτικό. Έγινε μια στείρα συντηρητική δύναμη που απεχθάνετε την πρόοδο, την αξιοκρατία, την αξιολόγηση, την επένδυση, την ενίσχυση των μικρομεσαίων, την επένδυση στην παιδεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News