Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Δήμαρχος Σκύδρας: Αυτά είναι τα έργα μας στο Μάνδαλο (ΦΩΤΟ)


Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Με αφορμή τις εργασίες που κάνουμε τις ημέρες αυτές στο Μάνδαλο, ας θυμηθούμε κάποια από τα έργα μας και τις παρεμβάσεις μας στο χωριό, απαντώντας σ αυτούς που έχουν μικρή μνήμη γενικά και μας κάνουν και υποδείξεις για να "κοιτάξουμε λίγο το χωριό"...

Λοιπόν, εμείς το χωριό το "κοιτάμε πολύ" γιατί είναι δικό μας χωριό, γιατί το αγαπάμε, γιατί αγαπάμε τους ανθρώπους του, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε!

- Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων στον αύλειο χώρο του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου.

- Σύνδεση ηλεκτροφωτισμού στο Μαυρένι και στην είσοδο του χωριού.

- Κατασκευή πολλών αγροτικών γεφυρών.

- Ικανοποίηση αιτημάτων ποδοσφαιρικής ομάδας για το γήπεδο του χωριού.

- Αντιπλημμυρικά έργα.

- Ασφαλτόστωση αγροτικών οδών.

- Ασφαλτόστωση δημοτικών οδών - οδών μέσα στο χωριό.

- Κατασκευή υπερσύγχρονης υδατοδεξαμενής.

- Κατασκευή νέας, σύγχρονης παιδικής χαράς.

- Στο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο ότι μας ζητήθηκε, μεταξύ των οποίων αίθουσα υπολογιστών, πάγκους, εκπαιδευτικό υλικό, ελαιχρωματισμούς κλπ.

- Στον παιδικό Σταθμό (τον οποίο κρατήσαμε ανοιχτό ακόμη και όταν πήγαιναν μόνο 3 παιδάκια) προμήθεια και τοποθέτηση λαμινέ'ι'τ, προμήθεια καινούργιων μοκετών, χαλιών, κουρτινών, εκπαιδευτικού υλικού, παιχνιδιών, καινούργιων ηλεκτρικών συσκευών, κλιματιστικού, διαμόρφωση αύλειου χώρου και τοποθέτηση ειδικού δαπέδου για την κατασκευή σύγχρονης παιδικής χαράς (το επόμενο διάστημα τοποθετούνται τα καινούργια παιχνίδια).

- Καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων.

- Διαμορφώσεις και διανοίξεις αγροτικών δρόμων.

- Μικρά καθημερινά έργα.

- Το επόμενο έργο από τα συνεργεία μας είναι η επέκταση του κοιμητηρίου.
























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News