Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Έδεσσα: Διοχέτευση λυμάτων οδού Τσιμισκή


Με ταχύτατους ρυθμούς ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, με την εγκατάσταση εργολάβου για την διοχέτευση των λυμάτων στην οδό Τσιμισκή με διπλό αντλιοστάσιο. Οι εργασίες ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν με πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα το έργο και να διορθωθούν όλες οι ατέλειες που υπάρχουν στο δίκτυο.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Έδεσσας, κ. Γιάννης Χατζόγλου, δήλωσε σχετικά:

«Με το έργο αυτό διορθώνονται λάθη της προηγούμενης τριακονταετίας. Οι ενέργειες που κάναμε ήταν άμεσες και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της διοίκησης και των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Έδεσσας φάνηκε από τον τάχιστο χρόνο ολοκλήρωσης των διαδικασιών, που ήταν απαραίτητες για να ξεκινήσει το έργο. Θα το παρακολουθούμε στενά με στόχο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό».




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News