Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Σάλος και οργή με το σχόλιο της Στεφανίδου για την ταχύτητα του Ιάσονα (ΒΙΝΤΕΟ)


Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά τα σχόλια της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου για την «ταχύτητα» που είχε η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος Ιάσονας που σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά από τη Βουλή.

Η αποκάλυψη του βίντεο που αποτύπωσε τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου μπροστά στη Βουλή και δείχνει σωρεία παραβάσεων, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά όχι μόνο για τον οδηγό του αυτοκινήτου αλλά και για την ίδια την φρουρά της Βουλής.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο Ιάσονας βρισκόταν κανονικά στη λωρίδα του, το υπηρεσιακό έστριψε αριστερά, δηλαδή εντελώς παράνομα, με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή και θανατηφόρα σύγκρουση.

Η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου στη διάρκεια της εκπομπής της κατά το σχολιασμό του βίντεο απορεί με την ταχύτητα της μηχανής του Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και όχι με την παρανομία του αστυνομικού που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα και έστριψε αριστερά.

«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια προκαλώντας καταιγισμό αντιδράσεων στην διαδικτυακή κοινότητα.  

Οργή στο Twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του ελληνικού Twitter εξέφρασαν με αναρτήσεις τους την οργή τους για την αμφιλεγόμενη τοπποθέτηση της παρουσιάστριας για το τροχαίο στη Βουλή. Ακολουθούν ενδεικτικές αναρτήσεις. Οργή στο Twitter Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του ελληνικού Twitter εξέφρασαν με αναρτήσεις τους την οργή τους για την αμφιλεγόμενη τοπποθέτηση της παρουσιάστριας για το τροχαίο στη Βουλή. Ακολουθούν ενδεικτικές αναρτήσεις.

2 σχόλια:

  1. τατιανα για ταλεφτα τακανεισ ολα φτανει γερασες καιρος ναφυγεις επρεπες να αναλυσης σωστα το βιντεο ολα τα αυτοκινητα απο το αντιθετο ρευμα κινουνται με καποια ταχυτητα το ταξι πουαφηνει δρομο για να περαση το αυτοκινητο προς την βουλη παρανομα φυσικα δεν βλεπει την μηχανη απο την αλλη κατευθυνση οπως ειναι φυσικο να φραζει τον δρομο τησ μηχανης και για αυτο κτιπα η μηχανη στο πισω μερος του αυτοκινητου της βουλης καλο ειναι ναγινει σταφανιδου καλη αναλυση εδω υπαρχη θανατος προσεχε σε αλλες εκπομπες σου ριχνεις δακρυα δηθεν εισαι ευεσθητη θελης ναπουλας αναλογα με το τι πουλαει για σενα ΣΤΑΥΡΑΚΙ ΜΗ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΜΗ ΤΑΥΤΗΖΕΣΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο στο τελος τι ητανε; μη ταυτιζεσαι; μα χαζο εισαι; που κολαει αυτο και του το λες; γιατι εγραψε το θεμα; για να τη χειροκροτηση με τη μαλακια της;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News