Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Γεωργιάδης: Η Αριστερά διαδίδει με δόλο τον ιό για να κρατήσει την Ελλάδα σε καραντίνα


Για τον υψηλό αριθμό ημερησίων κρουσμάτων κορονοϊού, που έφερε την παράταση του lockdown μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ας πούμε οτι λες οτι θα χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις καταστολής, τη νόμιμη διαδικασία για να εμποδίσεις την διαδήλωση. Τις δυνάμεις των ΜΑΤ δηλαδή. Όταν τα ΜΑΤ θα έρθουν σώμα με σώμα με τους διαδηλωτές θα επιβαρύνουν την μετάδοση του ιού; Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό.

Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής. Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης», ανέφερε αρχικά ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων στον Status FM και πρόσθεσε:

«Ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, της Αριστεράς, και της άκρας Αριστεράς, αποφάσισε να αποσχιστεί από την εθνική προσπάθεια, και να εκβιάσει το υπόλοιπο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα θυσιάσουμε την Δημοκρατίας γι’ αυτό αλλά θα τους θυμόμαστε» τόνισε, συμπληρώνοντας, ότι «ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορονοϊού. Είναι απολύτως προφανές ότι έχουν πέσει οι μάσκες τους. Είναι κανονικοί εκβιαστές. Χρησιμοποιούν τον κορονοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα, για να επιβάλουν τη γνώμη τους».

Επιπλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «όσο οι διαδηλώσεις είναι στους δρόμους οι επαγγελματίες δεν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να καταστρέψει την Ελλάδα για να αποκομίσει ο ίδιος δήθεν πολιτικά οφέλη. Στο τέλος δεν θα έχει ούτε πολιτικά οφέλη. Γιατί θα χάσει από όλο αυτό αλλά θα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημία στην Ελλάδα. Όταν είπε «δέχομαι το ρίσκο», στο μυαλό του είχε σχέδιο, δεν το είπε έτσι δεν ήταν τυχαίο».

.

15 σχόλια:

  1. Και όμως υπάρχουν 67.000 άτομα που ψηφίζουν αυτό το πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γινει ειδικο δικαστηριο για τη διάδοση του κορονογιου.
    Τι καθομαστε; Εκρακτη κορονοϊολομελεια της βουλης τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην κανουμε εμβολια στους αριστερους να μαθουν αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ειναι να γλιτωσουμε απο την πανουκλα,ας εξαπλωθει ο covid.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεσα εισαι αν ειναι να χαθουν οι φασισταρες του συριζα θα χαθει και ο covid αφου αυτοι τον εξαπλωνουν

      Διαγραφή
    2. Και θα τους αφησουμε να μας μολυνουν; Δεν πρεπει να τους συλλαβουν; Τι κανουν οι εισαγγελεις;

      Διαγραφή
    3. οι εσαγγελεις τωρα ασχολουντε με τον Παππα ερχετε η μπομπα και θα κανει θορυβο.

      Διαγραφή
    4. Ποιον Παπά αυτόν που ψάχνει ο Μιχάλης ο Χρυσοχοϊδης;

      Διαγραφή
    5. 10.50 ΗΜΙΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ?

      Διαγραφή
  5. βρε ακους τι λες βρε Γεωργιαδη....
    το εχετε χασει πιστεψε με..
    ειμασταν σημερα στ παζαρι στ σκυδρα ..και απο πολλους ακουσα με τα αυτια μου αντε γεια Ν.Δ που σας ψηφησαμε..και εγω σας ψηφησα αλλα τελος την πατησαμε μαζι σας. ΦΟΥΙΤ ΠΑΘΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ, Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Φίλε μην γράφει μια με κεφαλαία και μια με πεζά(ξέρεις τι είναι; Αν δε ξέρεις ρώτα. Δεν είναι ντροπή)
      Κάνει μπαμ ότι τα γράφεις ίδιος γιατί κάνεις πάντα τα ίδια λάθη .
      Δηλαδή...

      Διαγραφή
  6. ο συριζα σαμποταρει την κυβερνηση...δημοκρατικα.. οπως ειπε στη βουλη αφου δεν μπορει κοινοβουλευτικα με πορειες με μπαχαλακηδες με θεμα Κουφοντινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι αλήτες του συριζα παίζουν με της ζωές των ελλήνων εκτοξευοντας τα κρούσματα στο θεό μας γυρίζουν πίσω στο μαυρο Δεκέμβρη του 2008 και στη Μαρφιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κανει η δικαιοσυνη φιλε;
      Ολοι συριζαιοι γινανε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News