Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Αδικαιολόγητη βία σε πολίτη κατά τη διάρκεια ελέγχου για την τήρηση των μέτρων (ΒΙΝΤΕΟ)


Σκηνικό έντασης σημειώθηκε νωρίτερα στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Μετά από αναφορές για συνωστισμό στην πλατεία, αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Τότε, κάτοικοι αντέδρασαν με τους νεότερους εξ αυτών, περίπου ομάδα 30 ατόμων, να επιτίθεται στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ πετώντας τους πέτρες, ενώ πραγματοποιήθηκαν οκτώ προσαγωγές.

Αίσθηση προκάλεσαν οι εικόνες όπου έδειχναν αστυνομικούς να χτυπούν με γκλομπ πολίτη που φώναζε χαρακτηριστικά: «πονάω».

Δείτε το βίντεο:

.  

Τη συμπλοκή των αστυνομικών δυνάμεων με ομάδα νεαρών κατά τη διάρκεια ελέγχων τήρησης των μέτρων σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών. Ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών.

Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες.

Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα».

31 σχόλια:

  1. Μάλλον αντίσταση κατά της αρχής λέγεται αυτό που φαίνεται στο βίντεο. Τον χτυπάει στα πόδια για να σταματήσει να πηδάει σαν κατσίκι. Τι έπρεπε να κάνουν για να τον ακινητοποιήσουν? Δεν βλέπω να χτυπάνε τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε τι αστυνομία θέλουμε. Σε άλλα κράτη (κ είναι πολλά αυτά) θα είχε ακινητοποιειθει στην καλύτερη με τειζερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τον ρωτήσουν θα καθίσετε Κύριε να σας συλλάβουμε δίνοντας του ένα τριαντάφυλλο

      Διαγραφή
    2. Ψόφα ρε σίχαμα.

      Διαγραφή
    3. Αντισταση κατα της αρχης λεει ο εξυπνος, ακομα και ετσι να ειναι ομως, τον ακινητοποιεις του βαζεις χειροπεδες και τον πας στο τμημα, με γκλοπ στο κεφαλι δεν βαρας. Αστυνομια θελουμε να να μας φιλαει οχι να φοβομαστε να μιλησουμε, αυτο το λενε καθεστώς.
      Σε ποια κρατη; στην βορεια κορεα;
      Σε αλλα κρατη δεν γραφουν στις πλατειες οικογενειες που βγηκαν βολτα.
      Οταν θα βαρανε το παιδι σου ετσι, να δω τι θα λες, δεν αργει η ωρα

      Διαγραφή
    4. Για πες μας πως το ακινητοποιεις όταν αντιστέκεται? Του λες σας παρακαλώ κύριε καθηστε να σας περάσω χειροπέδες? Πάρτε κ ένα τριαντάφυλλο!

      Διαγραφή
    5. σε αλλα κρατη δεν βαρανε ξυπνιε 12.00; τσομπάνος εισαι; ενταξυ μιλαμε για βια αλλα μη λες μακακίες.

      Διαγραφή
  2. Όταν θα αντιληφθείτε τι συντελείται, θα ντρέπεστε πολλοί, ακόμα κι από όσους τώρα καμώνεστε πώς δεν βλέπετε.
    Δεν ξέρω πόσο και για ποια πράγματα θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα τους κανουν τι πρεπει δηλαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγά μη κλάψουμε για τους αναρχοφασιστες του συριζα, μια ζωή προβληματα τα καλόπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καμια ανοχη, ξυλο σ ολους τους αναρχες ζαιους μεχρι να ξεβρωμισει ο τοπος.Μπραβο Κυριάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στον Κυριάκο. Πρώτα ξεκίνησε βάζοντας στη μπουζού όλους τους ναζήδες, Τώρα προχωράει.

      Διαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ποιο ακριβως σημειο το παιζει μαγκας ρε ξεφτερι; εκει που ειναι πεσμενος κατω και φωναζει ποναω; τι λετε ρε; οποιος σας χαλαει την γιορτη ειναι συριζαιος;

      Διαγραφή
  7. Καλά τους κάνουν ε..; Τότε γιατί λίγη ώρα αργότερα βγήκε ο κόσμος απ'τα σπίτια του στην πορεία; Όλοι οι αναρχικοί και οι ακραίοι στη νέα Σμύρνη μαζεύτηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκε το συναφι να υποστηρίξει τους θιγμένος συντρόφους. Όταν έρθει το συναφι τους να απολωτριωσει την περιουσία σας μην ζητάτε να έρθει η αστυνομία να σας βοηθήσει.

      Διαγραφή
  8. όλοι γνωρίζουμε ότι στη Νέα Σμύρνη ζουν όλοι οι αναρχοαπλυτοι συριζαιοι... τώρα ξύλο και καταστολή και στους νοικοκυραίους κυρίες και κύριοι. Αυτόν ψηφίσατε, θα τον λουστειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που λέτε για υπέρμετρη βία μπορείτε να μας πείτε γιατί δεν χτυπάνε τον άλλον πιτσιρικά που του έχουν βάλει χειροπέδες κ ακόλουθαει τις οδηγίες της αστυνομίας? Κ ποια η πρόταση σας για την ακινητοποίηση του τύπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθεια τωρα; τεσερεις μαντρχαλοι δεν μπορουν να τον ακινητοποιοσουν 50 κιλα ανθρωπο; τοτε να αλλαξουν δουλεια.

      Διαγραφή
  10. Να χαθειτε ολοι φασιστομουτρα στα σχολια. Ντρεπομαι που σας εχω συντοπιτες. Η χουντα συμπεριφεροταν διαφορετικα;Παραδεχτειτε πως ηταν υπερβολικος ζηλος ενος ατομου. Οχι να βγαζετε εγκληματια ενα παιδι που δε φορουσε μασκα.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά το παιδί δεν ήταν παιδί αλλά γνωστός αναρχικός που έχει συλληφθεί στο παρελθόν για επιθέσεις που έχει κανει. Πλέον το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι οτι αποκαλυφθηκαν τα στοιχεία του "παιδιού" κ δεν ήταν τελικά απλός περαστικός αλλά μέλος της γνωστής οικογένειας των γνωστών αγνωστων που καταστρέφουν δημόσιες κ ιδιωτικές περιουσίες και θέλουν τον αρχιτρομοκρατη Κουφοντινα έξω από την φυλακή.

      Διαγραφή
  11. και τωρα που θα πηγαινει με τους συντροφους θα κορδονετε το κολοπαιδο σαν επαναστατης της αριστερας εναντιον του κεφαλαιου και υπερ του κουφοντινα, να φατε σκατα κολοελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο γιος Βουτση ημιπιτσιρικας ετων 37ο γιος κουφοντινα πιτσιρικας ετων 31, αεργοι επαναστατες με υψηλη ροπη στην καλοπεραση και στο αραλικι εις υγειαν των κοροιδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΞΙΟ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΜΑΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

      Διαγραφή
  13. Τι σχεση εχουν αυτοι με συριζα κ.λ.π ρε παιδια στη πλατεια Ν σμυρνης ειναι ο κοσμος μεσημερι κυριακης....
    Δηλαδη βγηκαν βολτα ο κοσμος και ξαφνικα μπουκα η Αστυνομια δρομο ολοι τωρα γιατι θα μας σκοτωσει ολους ο κοροιοδιος ...και πρεπει ολοι σουζα.. στους νομοθετες που ξερουν οτι καταπατανε το συνταγμα...με τυπικα νομοθετικου περιεχομενου καταπατουν το συνταγμα της ελλαδος ..το ξερουν ολοι αλλα μουγκα......
    Μηνυση στον αστυνομικο που ελενχει και σιγουρα στους αλλους δυο που τον συνοδευουν αν συμφωνουν με τον συναδελφο τους στ εισαγγελεα και τα λεμε στ δικαστηρια...
    Ειμαστε δεξιοι πατριωτες με σημαιες στα σπιτια μας ..αλλα αυτο που γινεται σημερα ειναι οτι πιο βρωμικο υπαρχει...αυτο και τελος ..ζητω η ελλας ..ζητω το εθνος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γνωριζεις το καλόπαιδο που βαρούσαν, γνωρίζεις το λουλούδι των αναρχοάπλητων; ενα κολόπαιδο ειναι που πριν 2 ωρες εριχνε μολότωφ εναντίον αστυνομικων για να τους καψει, αλλα μούγκα σ αυτά τα γεγονότα.

      Διαγραφή
    2. Το παιδί αυτό που εσύ αποκαλείς κολόπαιδο το ήξερες από παλιά;Τον γνωρίζεις;Μάλλον σε πληροφόρησε ο Κυρανάκης.Για εσένα όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι αναρχοάπλητος και κολόπαιδο.Πες και σε εμας απο που παίρνεις αυτές τις πληροφορίες να ενημερωθούμε και εμείς.Απο το ΣΚΑΙ να υποθέσω;

      Διαγραφή
    3. μελος της ταξικης αντεπιθεσης ο τυπος, αναρχας απ αυτους που κανουν ντου στα υπουργεια για τον κουφοντινα, αυτο ειναι το ρεμαλι αλλα χεστηκατε εσεις με τα καθεκαστα, παντα τη πλευρα που σας βολευει κοιτατε.

      Διαγραφή
  14. Εσυ ρε φιλε που τα ξερεις ολα αυτα..για αυτον τον τυπο.
    Και εδω στην Αριδαια ερχονται καποιοι αστυνομικοι απ Γιαννιτσα ..και μιλησανε λιγο ασχημα και απειλητικα σε πολιτες φαγανε της μηνυσεις τους και θα τα πουνε στον εισαγγελεα..
    Το αστυνομικο οργανο δεν ειναι για να φερνει φοβο στ πολιτη ..ειναι για αλλες δουλειες..βαση του συνταγματος της ελλας...καταλαβες εσυ....που τα ξερεις ολα..
    Ζητω η Ελλας ζητω το εθνος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οι συριζαιοι πρεπει να επανελθουν στη φυσικη τους θεση που ειναι το 3% και η χωρα να γινει σοβαρη και οχι στην πρεζοκαταληψη τρομοκρατων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ότι είσαι εθνικιστής(που δεν είναι κακό) κ υποστηρίζεις ακροαριστερούς αναρχικούς πρέπει να το ψάξεις γιατί δείχνει ότι δεν ξέρεις τι θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News