Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Πέντε μυστικά για να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή


Υπάρχουν πράγματα που όλοι και όλες μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να βελτιώσουμε την ερωτική μας ζωή. Όσο μεγαλώνουμε αλλάζουμε και αυτό επηρεάζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας γύρω από το σεξ.

Η ερωτική επιθυμία είναι κάτι που μεταβάλλεται και περνάει τις φάσεις της. Το έντονο στρες, η απαιτητική καθημερινότητα, η αυτοεικόνα μας και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν συντελέσει στο να μην του αφιερώνουμε το χρόνο που του αξίζει.

Εφαρμόζοντας στην…πράξη τα παρακάτω μυστικά η ερωτική σας επαφή, θα απογειωθεί!

- Δεν περνάμε κατευθείαν στην πράξη. Πρέπει να το αντιμετωπίσετε σαν τελετουργικό. Για να πετύχει η «συνταγή» χρειάζεται καλή προετοιμασία. Δώσε τον απαραίτητο χρόνο που απαιτείται για να εξερευνήσετε το σώμα του συντρόφου σας. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, το 40% των γυναικών δήλωσαν ότι τα προκαταρτικά είναι το κλειδί για ένα καλό σεξ, ενώ μόνο το 18% δήλωσαν πως φτάσανε σε οργασμό στην διάρκεια σεξουαλικής επαφής. Τα προκαταρτικά μπορεί να περιλαμβάνουν στοματικό σεξ, χαϊδέματα, φιλιά, αγκαλιές, και άλλες τεχνικές που μπορείτε να ανακαλύψετε με το παρτενέρ σας. 

- Επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, χαρίστε στον σύντροφό σας ένα υπέροχο ερωτικό μασάζ με λάδι καρύδας και 2 σταγόνες φασκόμηλο. Βάλτε λίγο στα χέρια σας και ξεκινήστε διαγράφοντας κυκλάκια με τους αντίχειρες παράπλευρα της γραμμής της σπονδυλικής στήλης. Συνεχίστε στους γλουτούς και στα πόδια με απαλές κινήσεις των δαχτύλων. Εάν δεν είστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο, μπορείτε να πάρετε ιδέες από ερωτικά βιβλία που θα βρείτε ακόμη και στο διαδίκτυο.

- Στο κομμάτι ερωτικά παιχνίδια, δεν χρειάζεται να αγοράσετε βοηθήματα που σας δημιουργούν αμηχανία. Ξεκινήστε από τα απλά που δημιουργούν μία πιο μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Ενα ύφασμα που δένεται γύρω από τα μάτια, λάδι για μασάζ, φρούτα , κρασί και μουσική που διεγείρει τη φαντασία.

- Γράψτε τις φαντασιώσεις σας. Αυτή η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να εξερευνήστε άλλες δραστηριότητες και στάσεις και να ανεβάσει την ερωτική διάθεση και των δύο. Σκεφτείτε μια εμπειρία η μια σκηνή από μία ταινία, που σας ανεβάζει και μοιράστε την το παρτενέρ σας. Αυτή η τεχνική είναι πολύ χρήσιμη για άτομα με μειωμένη σεξουαλική επιθυμία.

- Οι καλές συνήθειες βοηθάνε να βελτιώσετε την σεξουαλική επιθυμία και τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, άλλα υπάρχουν και μερικές συνήθειες που κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Μεταξύ αυτών είναι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η φτωχή ποιότητα ύπνου, το υπερβολικό άγχος και η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης.

Στην περίπτωση που υπάρχουν βαθύτερες αιτίες που σας εμποδίζουν να απολαύσετε το σεξ μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια εξιδεικευμένων επαγγελματιών υγείας.Πολλά προβλήματα υγείας συνοδεύονται από μειωμένη λίμπιντο ή σεξουαλική δυσλειτουργία.Επιπλέον, ορισμένα φάρμακα μπορεί να μειώσουν την λίμπιντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News