Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ο Εθνικός Ύμνος για πρώτη φορά στη ελληνική νοηματική γλώσσα (ΒΙΝΤΕΟ)


Για πρώτη φορά ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας αποδίδεται και παρουσιάζεται σε βίντεο στη νοηματική γλώσσα.

Το βίντεο αυτό ανάρτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης γράφοντας ότι: «Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό να βλέπεις για πρώτη φορά τον Εθνικό μας Ύμνο να αποδίδεται στη νοηματική γλώσσα. Συγχαρητήρια στους συντελεστές, εμπνευστές και εκτελεστές!».

Στο βίντεο που θα δείτε τον εθνικό ύμνο παρουσιάζουν στην ελληνική νοηματική γλώσσα οι μαθητές από το ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κωφών και Βαρήκοων Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γκανάτσας και Ελευθερία Λαζαρίδου.

Το βίντεο είναι υπό την αιγίδα της επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Δείτε την ανάρτηση:

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικά συγκινητική στιγμή. Η νοηματική γλώσσα είναι πολύ ιδιαίτερη, γι αυτό και όσες φορές χρειάστηκα διερμηνεία, απευθύνθηκα στην εταιρεία που μου παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης https://www.interpreters.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News