Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Πέλλα: Απέραντη θλίψη για τον θάνατο του 16χρονου Βαγγέλη


Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στα Γιαννιτσά και σε ολόκληρη την Πέλλα, η είδηση του θανάτου του 16χρονου Βαγγέλη Βρόντζου, ο οποίος έδινε τη δική του μάχη καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Τις προηγούμενες μέρες είχε προγραμματιστεί να χειρουργηθεί, ωστόσο η πορεία της υγείας του δεν ήταν αίσια. Το βράδυ της Παρασκευής, μετά την επέμβαση, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία και όλους όσους γνώριζαν το χαμογελαστό παιδί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News