Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Τι είναι το νέο Γραφείο Απασχόλησης και Αναζήτησης Εργατικού Δυναμικού του Δήμου Αλμωπίας


Στην παρουσίαση του Γραφείου Απασχόλησης και Αναζήτησης Εργατικού Δυναμικού, προχώρησε σήμερα ο Χρήστος Μπάτσης. Ουσιαστικά, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, ο βασικός ρόλος αυτού του γραφείου θα έχει να κάνει με την ανάρτηση αγγελιών στο facebook.

Σύμφωνα με τον κ. Μπάτση, θα δοθεί έμφαση στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, καθώς όπως είπε το χρήμα που παράγεται, πρέπει να μένει στον τόπο μας. Με λίγα λόγια, όποιος για παράδειγμα θέλει να εργαστεί σαν εργάτης στα χωράφια, θα έχει πλέον τη δυνατότητα να απευθύνεται στο Δήμο, που θα έχει το ρόλο του μεσάζοντα.

Βασικοί στόχοι του εγχειρήματος, σύμφωνα με τον κ. Μπάτση, είναι οι εξής:

- Η επαγγελματική απασχόληση των κατοίκων του Δήμου μας

- Η ανάρτηση αγγελιών σε ηλεκτρονική μορφή στη σελίδα του γραφείου στο facebook

- Βήμα σε επαγγελματίες του Δήμου μας για αναζήτηση προσωπικού

- Πληροφόρηση σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού

Ο τίτλος του εγχειρήματος παραπέμπει σε κάτι πρωτοποριακό. Ωστόσο, η παρουσίαση του κ. Μπάτση μας προσγείωσε απότομα... Ουσιαστικά, όλο το εγχείρημα στηρίζεται στο facebook. Αυτό που μπορεί να κάνει και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά, θα αναλαμβάνει να το κάνει ο Δήμος, να αναρτά δηλαδή δημοσιεύσεις με αγγελίες στο facebook. Κάτι σαν γραφείο ευρέσεως εργασίας...

13 σχόλια:

  1. αγαπητέ Χρήστο Μπάτση,απόφοιτε Τεχνικού Λυκείου, απευθύνεσαι σε ποιούς? Ή κάτι δεν μας λες ή κάτι δεν κάνεις καλά.
    1ον.Ήδη στην αγορά συζητιέται κατά πόσο είναι νόμιμο κάτι τέτοιο κι αν έχει δικαίωμα ο Δήμος και κάθε δήμος να εμπλέκεται σε τέτοια θέματα.
    2ον.Το να αλλάζουμε τα ήδη λίγα χρήματα της Αλμωπίας είναι εύκολο, φρέσκο εισερχόμενο χρήμα εκτός Αλμωπίας μπορείς να φέρεις ? εκει σε θέλουμε
    3ον.Περί αγροτιάς: στην Αλμωπία αγαπητέ Δήμαρχε αγρότες έμειναν δυστυχώς ή όσοι έχουν μεγάλους κλήρους και είναι άνετοι ή όσοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάπου αλλού στην οικονομία.
    Άρα? ποιούς πάμε να εξυπηρετήσουμε?
    Τους μεγαλοαγρότες κύριε Δήμαρχε να βρίσκουν πιο εύκολα φτηνά μεροκάματα ?
    Απλές ταπεινές σκέψεις με το καλημέρα όσων μας είπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως ένας απόφοιτος τεχνικού Λυκείου παρακινεί το δικό μου παιδί που ματωσα να το σπουδάσω να πάει να δουλέψει στα χωράφια. Εδώ ζούμε.

      Διαγραφή
    2. Ας ξεκινήσουμε από τα βασική Χρήστο. Κάθε ανάγνωση. Είσαι δήμαρχος πρέπει να το χωνέψεις....

      Διαγραφή
  2. θεωρείς Δήμαρχε ότι υπάρχει έστω και 1 άξιο στέλεχος στο Δήμο ικανό να καθοδηγήσει έναν επαγγελματία? μήπως μπερδεύεσαι ?
    εκτός κι αν προσέλαβε πρόσφατα ο Δήμος κάποιον μάνατζερ απ το εξωτερικό με τις απαραίτητες γνώσεις και δεν το ξέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ.....

      Διαγραφή
    2. Ποιοι συνεργάτες; Αυτοί δεν έχουν ιδέα από τι συμβαίνει έξω από το γράφειο τους. Η καρέκλα να είναι ζεστή και το μηνιατικο να πέφτει και όλα καλά.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ-,η, απόφοιτε της Οξφορδης.Την επόμενη φορά περιμένω να σε ψηφησω για να πάρεις θέση ευθυνης κι επιτέλους εσύ ως ειδήμων να βοηθήσεις αυτόν τον τομο με την ευφυία και την εξυπνάδα σου και τότε θα είσαι άξιος σύγκρισης με όλους τους λοιπούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνε ξανά ρουσφέτι μόνο για αυτά είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα και υπουργός εργασίας ο χρησταρας.......τι άλλο θα δούμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και το δούλεμα έχει τα όρια του κύριε Μπάτση. Μην μας δουλεύεις άλλο γιατί και το δούλεμα κάποια στιγμή σταματάει. Δεν είσαι μόνο λίγος για αυτήν την θέση αλλά κάθε μέρα δείχνεις πόσο έχεις ψωνιστει και νομίζεις πως κάποιος έγινες. Ξέχασες γρήγορα πως ξεκίνησες. Θα σε ξεχάσουμε και εμείς που σε αναδείξαμε στις εκλογές και σε πήραμε από το πουθενά και σε κάναμε δήμαρχο. Σταμάτα να παίζεις με τα παιδιά μας. Αυτό είναι κοροϊδία που κάνεις. Στα χωράφια να πας εσύ να δουλέψεις. Το παιδί μου σπούδασε έκανε μεταπτυχιακά δικαιούται κάτι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος σε συμβουλεύει! Σε έναν δήμο μου γίνονται προσλήψεις απο το το συμβούλιο του δήμο και όχι αξιοκρατικά θα γίνει κάποιο γραφείο ετσι ώστε αυτο το συμβούλιο να έχει δύναμη και στον ιδιωτικό τομέα; αρχίστε πρώτα να κάνετε προσλήψεις στον δήμο με βάση τα προσόντα και μετά μιλήστε και για τον ιδιωτικό τομέα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Κε Μπάτση,συνεχίστε και μην ακουτε τις κομματικές αναρθρες φωνές των βολεμενων.Σας κατηγορούν με τα δίμηνα,λες και τώρα τα ανακάλυψαν,ξεχνώντας ότι με αυτό τον τρόπο,δίνετε οικονομικές ανάσες στους δημότες.Μακαρι να μπορούσατε,να βάλετε δεκαπλάσια διμηνα.Οσο για το γραφείο εργασίας,μπράβο σας γιατί είναι μια κενοτομια και την έχει ανάγκη ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποιούς μεγαλοαγροτες ρε παιδιά ;μας δουλεύετε ;που ζείτε ;όλοι παλεύουν για ένα μεροκάματο...οσο για για τα σπουδαγμενα παιδιά που λέτε φτυσατε αίμα...μπραβο που το καταφέρατε...οταν πας και σε σερβίρει τον καφέ σου πες του παιδί μου εγώ δεν σε στέλνω στο χωράφι..καλα κάνεις και σερβίρεις καφέδες...και για ένα σχόλιο του τύπου όσο δεν "κατάφεραν να πετύχουν στην αγορά " είδαμε και αυτούς που πέτυχαν..χρωστανε σε όποιον μιλάει Ελληνικά...αλλα... δηλώνουμε ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News