Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Όταν ο Κ. Καραμανλής επισκέφτηκε τον Εξαπλάτανο το 1997 (ΦΩΤΟ)


Ήταν το 1997, όταν ο τότε Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον Εξαπλάτανο Αλμωπίας.

Λίγους μήνες πριν τεθεί σε λειτουργία ο νεοσύστατος τότε Καποδιστριακός Δήμος Εξαπλατάνου και λίγους μήνες αφότου ο Κώστας Καραμανλής ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν ένας από τους πρώτους του σταθμούς και αυτό το θυμούνται καλά οι Νεοδημοκράτες του χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται πολλά γνώριμα πρόσωπα, όπως είναι ο μετέπειτα πολιτευτής της ΝΔ και Δήμαρχος Αριδαίας (2002-2006) Χρήστος Μπίνος, ο πολιτευτής της ΝΔ και μετέπειτα Δήμαρχος Εξαπλατάνου (1998-2002 και 2006-2010) Στάυρος Τουφεγγόπουλος, ο τότε Πρόεδρος του χωριού Λάζαρος Αθανασιάδης, το τότε στέλεχος της τοπικής Τρυαντάφυλλος Αργυράκαρος, ο διατελέσαντας Πρόεδρος του χωριού Θανάσης Κοροσιάδης, άλλοι αυτοδιοικητικοί, αλλά και πολλοί κάτοικοι του χωριού. Κατά την υποδοχή, την ανθοδέσμη στον τότε Πρόεδρο της ΝΔ έδωσε η Ολυμπία Χουρσόγλου, όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο μύλο, μέχρι το 2004 όπου εκλέχθηκε για πρώτη φορά Πρωθυπουργός της Ελλάδας.



12 σχόλια:

  1. Αυτόν που του δίνει το χέρι,πως τον πετύχατε ρε τζιμανια,γεια σου Ριζοχωρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός από το Ριζοχωρι το έπαιζε και Πασοκτσης,τον έβλεπα στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ με σημαίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι από την εποχή που ο ηγέτης εν είχε ανακαλύψει ακόμη τα μπιφτέκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....και οι συριζαίοι δεν εκαναν ακόμη πορείες για τον Κουφοντίνα.

      Διαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚτσιδες εξαπλ δίπλα στον Καραμανλή.Οσο ήταν το ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ τώρα ΝΔ τα καλά και συμφεροντα Ήταν με και δημόσιοι υπαλληλοιΣας είδαμε μετά από χρόνια στην φώτο Αι σιχτιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.51 από τα συμφραζόμενα (γράφεις ακαταλαβίστικα) κατάλαβα ότι πασοκτζήδες εννοείς τον τότε πρόεδρο της κοινότητας και τον μακαρίτη τον Χα....ο. Αυτοί ήταν στην υποδοχή ως θεσμικά πρόσωπα. Με αυτή τους την ιδιότητα ήταν εκεί και άριστα έπραξαν. Και μετά από άλλα 24 χρόνια πάλι δεν θα το καταλάβεις γιατί απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

      Διαγραφή
  5. κ.Τακη ποσα χρονια περασαν και εισαι ιδιος. Δεν σε αγγιζει ο χρονος.. Θελω το μυστικοοοοοο. Ακους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ. ΣΤΑΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ? ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ. ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταυρο ξεχασες να αναφερεις πως νονος της μικρης Χουρσογλου Ολυμπιας ειναι ο κ. Τακης Μπινος και μαλλον αυτος την πηγε στον Καραμανλη να του δωσει τα λουλουδια. Πιστευω οτι εκανε πολυ καλα. Πνευματικο του παιδι βλεπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταυρο για τον Χρ. Μπινο εκανες ενα μικρο λαθος. Οταν ο Καραμανλης ηρθε ατην Αλμωπια ο Μπινος ηδη ηταν πολιτευτης της ΝΔ. Πρωτοπολιτευθηκε με αρχηγο της ΝΔ τον Μιλτιαδη ΕΒΕΡΤ. Ξεχασες φαινεται τις τοτε κοντρες Μπινου-Γκλαβακη για το ποιος θα συμμετειχε στο ψηφοδελτιο της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αληθεια ειναι οτι 2005-2009 ηταν τα καλυτερα χρονια της Ελλαδος
    Και μην βγει κανενας εξυπνακιας και πει οτι αυτα πλητωνουμε.....
    Πληρωνουμε τα λαθη ΟΛΩΝ-Παπανδρεου,Καραμανλη,Σημιτη,Μητσοτακη,Σαμαρα,Τσιπρα κτλ.Μα κυριως πληρωνουμε τη δικια μας νοοτροπια (αν θυμαστε ο γιωργακης βγηκε με 10% διαφορα....) που εχουμε το Εγω μας πανω απο ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News