Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Γεράκι επιτίθεται σε πάπια και σαστίζει όταν αυτή δείχνει να μη φοβάται - Το viral βίντεο του διαδικτύου


Viral έχει γίνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή ένα γεράκι που επιτίθεται σε μια πάπια.

Το πεινασμένο γεράκι εντοπίζει την πάπια να κάθεται στο γρασίδι σε ένα πάρκο και εκείνο αμέσως την πλησιάζει απειλητικά. Εύκολο θήραμα για το γεύμα του. Ωστόσο, προς έκπληξή του η πάπια μένει ακίνητη και δεν αντιδρά καθόλου. Κάθεται στο γρασίδι αμέριμνη. Το γεράκι πλησιάζει ακόμα πιο κοντά και προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που η πάπια δεν το φοβάται.

Το γεράκι ακουμπάει με το πόδι του την πάπια και ανοίγει τα φτερά του. Καμία αντίδραση φυσικά από την πάπια καθώς δεν είναι αληθινή. Το γεράκι όμως προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Κοιτάει δεξιά-αριστερά, ακουμπάει ξανά την πάπια με το πόδι του και απορημένο προσπαθεί να καταλάβει τι έχει πάθει η πάπια. Στο τέλος το γεράκι αποχωρεί και το βίντεο ολοκληρώνεται.

Το απολαυστικό βίντεο με το γεράκι και την ψεύτικη πάπια κάνει το γύρο του διαδικτύου και απέσπασε την προσοχή συγκεντρώνοντας σχεδόν 2 εκατομμύρια views. Κάποιοι γέλασαν πολύ, ενώ άλλοι απογοητεύτηκαν μόλις αντιλήφθηκαν ότι η πάπια είναι ψεύτικη.

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

  1. Είναι ψεύτικη η πάπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου το γραφει το θεμα ρε κίτσο οτι ειναι ψευτικη, αλλα μηπως το διάβασες.

      Διαγραφή
  2. Η απορία έκδηλη αν και πτηνό εντυπωσιακό. Τα πόδια του πάντως αετό μου μοιαξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News