Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Χρ. Γεωργίου: «Η Δημοτική Αρχή κρύβεται πίσω από την πανδημία»


Επί της εισήγησης για τον προϋπολογισμό του 2021, τοποθετήθηκε ο Χρήστος Γεωργίου κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος άσκησε δριμεία κριτική στη Δημοτική Αρχή, λέγοντας ότι συνεχώς κρύβεται πίσω από την πανδημία για να κρύψει την ανυπαρξία έργου. Επίσης, παρατήρησε πως ο προϋπολογισμός απαρτίζεται από έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, για τα οποία μάλιστα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίησή τους.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργίου ζήτησε να ενημερωθεί για το έργο ύψους περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Αριδαίας και Τοπικών Κοινοτήτων, το οποίο εξασφάλισε η προηγούμενη Διοίκηση.

Επιπλέον, κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή πως δεν έχει κανένα πολιτικό αποτύπωμα για το μέλλον του τόπου και υπογράμμισε πως δεν άκουσε σε καμία τοποθέτηση των μελών της Διοίκησης να ειπωθούν ποσά και συγκεκριμένα έργα που έχουν διεκδικήσει ή έχουν εγκριθεί από την πολιτεία. 

Τέλος, ζήτησε να ενημερωθεί το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, τι γίνεται με την πάγια προκαταβολή των Προέδρων, για την οποία είχε δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. "εκκενώσεις βόθρων" συριζαίικο αρωμα.

      Διαγραφή
    2. 15 στελέχη του συριζα υπέγραψαν υπέρ του Κουφοντίνα

      Διαγραφή
    3. Συνήθεια έγινε πλέον εκεί που δεν μπορείτε να απαντήσετε να επιστρέφετε σε κουφιντινες αλλά πως γίνετε να μην επιστρέφετε ποτέ σε Τσοχατζόπουλους Παπαγεωργόπουλος και ΣΙΑ;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News