Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Χρ. Νιβουρλής: «Η Δημοτική Αρχή αντιλαμβάνεται τους Δημοτικούς Συμβούλους ως μαριονέτες»


Αυστηρή κριτική άσκησε ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Χρήστος Νιβουρλής προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τη Δημοτική Αρχή.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η εισήγηση για τον προϋπολογισμό του 2021 πέρασε με μόλις 9 ψήφους κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, βασιζόμενη η Δημοτική Αρχή σε ένα παράθυρο του νόμου.

Ο κ. Νιβουρλής αντέδρασε έντονα για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος επέτρεψε να λάβει χώρα ένα θέατρο του παραλόγου και δεν ενημέρωσε εξ αρχής πως ο προϋπολογισμός θα περνούσε ακόμα και με μία ψήφο, αγνοώντας επιδεικτικά τις απόψεις της αντιπολίτευσης που αποτελεί την πλειοψηφία.

Όπως είπε ο κ. Νιβουρλής, έτσι όπως λειτουργεί η Δημοτική Αρχή έχει μετατρέψει τους Δημοτικούς Συμβούλους σε «μαριονέτες», καθώς ότι και να πει η αντιπολίτευση, τελικά αποφασίζουν μόνοι τους οι 9 σύμβουλοι του συνδυασμού που διοικεί χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την άποψη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

5 σχόλια:

  1. Αϊντε...αϊντε...μπουρού μπουρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια τι προτάσεις κατέθεσε ο κ. Νιβουρλης; Ετσι για να μη λέμε ότι μας κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλη η χώρα ένα απέραντο θέατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και λίγα σας λέει ο Νιβουρλής. Τάκη πιο πολύ να σε ακούμε, γεμάτο άχρηστους το δημοτικό συμβούλιο. Από την παράταξη μόνο εσύ μετράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα λόγια είσαι πολύ καλός.
    Να δεις που πάλι μαζί τους θα είσαι υποψήφιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News