Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Λοβέρδος: «Ο Άδωνις είναι ο μικρός μου αδελφός» (ΒΙΝΤΕΟ)


Για τις φιλικές σχέσεις που έχει με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον τρόπο γνωριμίας τους, και τα παιχνίδια τέννις μίλησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

«Από την πρώτη στιγμή που συζητήσαμε από κοντά, είπα ότι έχω εντυπωσιαστεί. Τον ρώτησα αν είναι βασιλικός... και μου είπε ότι δεν ήταν. Και βρήκαμε κοινές βάσεις. Είναι ένα παιδί που έχει παλέψει στην ζωή του» ανέφερε χαρακτηριστικά στο grtimes.gr.

.

7 σχόλια:

  1. Μια χαρά τα βρίσκετε. Η τσέπη να γεμίζει. Και αφήστε τους άλλους να παλεύουν με πενταροδεκάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντρέας μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ο κόμμα του αν γίνει πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, παρά αν γίνει πρόεδρος στο ίδιο του το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ρε Λοβέρδε και τους λίγους που μείναμε στο ΠΑΣΟΚ,θέλεις να φύγουμε;άντε στο διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακαρι να βγει ο Λοβερδος να εκτοξευτει το κομμα με την Φώφη δεν εχει τυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και φυσικα ο Αδωνης εχει παλεψει, ακουτε της αριστερες κοπριες; αυτους που ειναι μια ζωη στην ανομια; αυτους που ο κοσμος καιγετε κ αι αυτοι ασχολουντε με τον κολλητο τους Κουφοντινα;ειναι οτι ποιο σιχαμερο γεννησε η πολιτικη ζωη και το ονομα αυτου συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...οχι πάντως λεχρίτης οπως τα 15 τρισάθλια ανθρωπάκια του συριζα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News