Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Όταν η Αλμωπία καλύφθηκε από πυκνό χιόνι (ΦΩΤΟ)


Με αφορμή τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για χιονόπτωση τις επόμενες μέρες στην Αλμωπία, ανατρέξαμε τη μνήμη μας στο 2017 τέτοιες μέρες, όπου η περιοχή μας είχε καλυφθεί από ένα πυκνό χιόνι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τέσσερα χρόνια πριν:






 

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς θα μας φάει το ξεροβόρι. Δεν φαίνεται χιόνι για την Αριδαία. Ίσως κάτι σύντομο την Πέμπτη το βράδυ στα χωριά που δεν επηρεάζονται απο τον βοριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χιόνι της Αριάδνης δεν ήταν πολύ αλλά συνοδεύτηκε από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ήταν ασυνήθιστη κατάσταση.

    Όσο για τις επόμενες ημέρες, όλα θα εξαρτηθούν από το πεδίο των ανέμων. Οι αυτοματοποιημένες προβλέψεις για την Αλμωπία που κυκλοφορούν στο ίντερνετ βασίζονται σε μοντέλα που δεν μπορούν να «δουν» την τοπογραφία της περιοχής λόγω χωρικής ανάλυσης. Που σημαίνει απλά ότι μπορεί να μη χιονίσει καν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Το μόνο σίγουρο είναι το ψύχος που θα ενσκήψει. Αν αργότερα κοπάσουν οι βορειοδυτικοί άνεμοι και προκύψει κάποια ατμοσφαιρική διαταραχή, τότε ναι, μπορεί να χιονίσει αλλά αυτό δεν μπορεί να προβλεφθεί από τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News