Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Μουτσινάς - Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης


Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Espresso. Η πολύχρονη φιλία του παρουσιαστή της εκπομπής του ΣΚΑΪ Καλό Μεσημεράκι με τη μελαχρινή συνάδελφό του προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι”.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι κολλητοί και το έχουν δηλώσει πολλές φορές τόσο σε συνεντεύξεις τους, όσο και σε αναρτήσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς τα social media.

Επιπλέον, όλο το διάστημα που η Μαίρη Συνατσάκη βρισκόταν σε σχέση με το τελευταίο την σύντροφο, τον ηθοποιό Αιμιλιάνο Σταματάκη, είχε ενταχθεί και εκείνος το στενό πυρήνα της παρέας των δύο παρουσιαστών, στον οποίο ανήκουν επίσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο youtuber Φίλιππος Ιωάννου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το σενάριο που φαντάζει πιθανό έχει να κάνει με την διαδικασία υιοθεσίας παιδιού που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Μουτσινάς. Εξάλλου ο παρουσιαστής έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Η δήλωση του Μουτσινά για την υιοθεσία

Πριν από λίγους μήνες, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τη διαδικασία της υιοθεσίας: "Η διαδικασία εμένα λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολλή γραφειοκρατία" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως εκτός από τα χαρτιά που απαιτούνται, ο επίδοξος γονέας θα πρέπει να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια.

"Κάνεις κάποια σεμινάρια, για να μάθεις πως μπορεί να είναι. Δεν χρειάζεται να μεγαλώνουμε όλοι, όπως μας μεγάλωνε η μάνα μας. Πάμε να κάνουμε μια εξέλιξη, είναι μια άλλη εποχή. Άλλα θα πεις σε ένα παιδί το 2020" εξήγησε.

"Τα αγαπάω τα παιδιά, μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι. Γιατί όχι; Να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω" συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι δεν είναι σίγουρος αν ξέρει να αγαπά.

"Θέλω να ζήσω την ατάκα της μάνας μου "όταν κάνεις παιδί θα με θυμηθείς”" πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής με το γνωστό του χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News