Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Δεύτερη δόση του εμβολίου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Tη δεύτερη δόση του εμβολίου έκανε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ θα ακολουθήσει στις 10:00 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν στη χώρα, στις 27 Δεκεμβρίου.

Επισημαίνεται ότι κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των εμβολιασμών του γενικού πληθυσμού, είχαν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν 3.777 ηλικιωμένοι, ενώ δεν προσήλθαν οι 733, ίσως λόγω της κακοκαιρίας.

Στη θέση τους εμβολιάστηκαν γιατροί από τις λίστες των Ιατρικών Συλλόγων, ώστε καμία δόση να μην πάει χαμένη. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να ενεργοποιηθεί η λίστα αναμονής των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων για την αναπλήρωση των ραντεβού.

Πλέον, ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμένων από τις 27 Δεκεμβρίου φτάνει τις 80.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News