Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Ανακύκλωση φυσικών Χριστουγεννιάτικων δέντρων


Κάθε χρόνο, με το πέρας των εορτών παρατηρείται το φαινόμενο, τα φυσικά δέντρα που στολίστηκαν, να αφήνονται στους κάδους απορριμμάτων.

Ο Δήμος Αλμωπίας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου, ξεκινούν τη δράση «Ούτε ένα δέντρο χαμένο». Όσοι δημότες επιθυμούν με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2384023215, μπορούν να μας καλούν και οι υπάλληλοι του Δήμου θα παραλάβουν από το σπίτι το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο για ανακύκλωση.

Η όλη διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν. Τα έλατα που θα μαζευτούν, θα οδηγηθούν για ανακύκλωση και μετά τη διαδικασία κομποστοποίησης θα χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα.

Η δράση «Ούτε ένα δέντρο χαμένο» θα ενταχθεί στη γενικότερη σειρά δράσεων για το 2021 της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

18 σχόλια:

  1. Η κυρία που νομίζει ότι είναι αντιδήμαρχος; Στον Δήμο Εκάλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝΤΡΟ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικα δεν ζουν εδω αυτοι. αλλου ζουνε................ ωρεεεεε που μπλεξαμε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρατηρώ με θλίψη την σύγχυση που εχει κυριεύσει την κυρία Νάνου. Αφενός ολημερίς μας βομβαρδίζει με την επίδειξη καθαρισμού των πεζοδρομίων και άλλων σημείων των δρόμων, λες και απαιτείται έπαινος για τα αυτονόητα που και πάλι γίνονται άτακτα και όχι συστηματικά. Αφετέρου αναφέρεται σε ανακύκλωση δέντρων (;) που πιθανότατα όποιος είχε την τύχη να έχει ένα στο σπίτι του, δεν θα προβληματιστηκε για την μετέπειτα χρήση του. Καλό θα ήταν να την απασχολήσει η ανακύκλωση απορριμμάτων και η τριτοκοσμικη κατάσταση της πόλης μας που βουλιάζει στα σκουπίδια, από το να γελάει εις βάρος μας. Λίγη σοβαρότητα επιτέλους κυρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι λες ρε παιδι μου. θα μας κομποστοποιήσεις το χριστουγεννιατικο δεντρο; κοιτα να δεις προοδο ο δημος μας. μπατση εδω ζουμε;;;; εισαι σιγουρος;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.... Ω ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που θα γίνει η κομποστοποίηση;; Στο δικό μου χωριό τα κάνουμε λίπασμα για τα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή ο Μπάτσης και η Νάνου βγήκαν μια βόλτα στην Αλμωπία και αντίκρισαν κάδους με έλατα;;;;;;;;; Αυτή την ανάγκη ιεράρχησαν ότι πρέπει να καλύψουν.... Κάποιος μας κάνει πλάκα. Δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να διοικούν τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κοσμοσ τα ξυλα τα καιει για να ζεσταθει κοπελια. Σοβαρευτητε και καθαριστε και κάνα μετρο παραπανω από αυτα που βγαζετε φωτογραφιεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΌ ΜΑΣ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ζέρβας ήδη ψάχνει το τηλέφωνο του Μπάτση. Θέλει να ενημερωθεί για την δράση να κάνει κάτι αντίστοιχο.

      Διαγραφή
  11. Ο Δήμος της Γλυφάδας σας εύχεται καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΣΤΟΛΙΖΕΤΕ? ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ? ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και εψαχνα τοσεσ μερεσ που να το πεταξω. ειναι και τρια μετρα μασαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δηλαδή θα καψει καυσιμα ενα οχημα του δημου να παει μεχρι τους σαρακηνους ή τον αρχαγγελο να παραλαβει το δεντρο; γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι θα γινουν διακρισεις αναλογα με τα χιλιομετρα. η δραση αφορα ολο τον δημο. μηπως πριν βγαλετε κατι στην δημοσιοτητα να το μετρατε καλυτερα; πηρατε μια ιδεα καποιου αστικου δημου και ειπατε ας το κανουμε και εμεις. δεν ειναι ομως ετσι. θελει προσοχη για να αποφευγονται οι γελοιοτητες. εντελως φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παλαιοημερολογίτες είστε εκεί στον δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τουλάχιστον κάποιοι προσπαθούν να κάνουν κάτι. Εσείς τι προσφέρετε που μόνο αρνητικά σχολιάζετε;
    Ακυρώνετε τα πάντα σαν να είστε οι κριτές όλων.Δεν σας αξίζει τίποτα.Γι αυτό δεν παίρνετε και τίποτα στην ζωή σας. Δεν με ενδιαφέρει η κίνηση αυτή αλλά μου κάνει εντύπωση πως πικροχολα αντιμετωπίζετε όλα αυτά που κάποιοι κάνουν για εσάς. Αχάριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάντε κάτι που να πιάσει τόπο Έχετε πέσει σε χειμερία ναρκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News