Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Γεύματα αγάπης από το Σωματείο Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ «Ο Αξιός»


Τις ημέρες των εορτών το Σωματείο Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ «Ο Αξιός» έδειξε την έμπρακτη στήριξή του με την προσφορά γευμάτων Αγάπης.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Σωματείου φρόντισε να προμηθεύσει 150 χριστουγεννιάτικα γεύματα, συνοδευόμενα με φέτα και φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ, με στόχο να ενισχύσει το έργο αλληλεγγύης των ιερών ναών ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ που αφορά ευπαθείς συμπολίτες μας, ιδιαίτερα τις γιορτινές αυτές ημέρες.


Οι κοινωνικές δράσεις του Σωματείου είναι συνεχείς και καλύπτουν αρκετούς άξονες, όπως είναι η τοπική κοινωνία, το παιδί και πολλές φιλανθρωπικές δραστηριότητες, ενώ είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις αξίες και τη φιλοσοφία της ΜΕΒΓΑΛ για βιώσιμη ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News