Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Σωσάνδρα: Ζητούν απαντήσεις από τον Γ. Κετικίδη


Μετά τη δικαιολογημένη οργή του Διοικητικού Συμβουλίου του Ακρίτα Σωσάνδρας προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση για το έργο της κερκίδας, η ομάδα με νέα επιστολή της προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη, ζητά απαντήσεις.

Όπως φαίνεται, είναι όλοι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Γι' αυτό κατέθεσαν μέσω του αθλητικού συλλόγου του χωριού αίτημα προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της τεχνικής υπηρεσίας Γιάννη Κετικίδη, προκειμένου να ενημερωθούν γραπτώς για τις ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.

Αναλυτικά, το αίτημα αναφέρει τα εξής:

“Κύριε αντιδήμαρχε. Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου Αλμωπίας στα τοπικά ΜΜΕ σχετικά με το έργο “ανέγερση κερκίδας στο δημοτικό γήπεδο Σωσάνδρας" παρακαλώ να μας ενημερώσετε γραπτώς στην ανωτέρω διεύθυνση σχετικά με τις έως τώρα ενέργειες της υπηρεσίας σας προκειμένου να εκδοθεί άδεια δόμησης για το αναφερόμενο έργο, την δημοπράτησή του καθώς και το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της επίτευξής τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News