Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δήμος Αλμωπίας: Έκτακτη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας


Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες, αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις και κατά τόπους χιονοπτώσεις στα ορεινά του Δήμου μας.

Παρακαλούμε τους δημότες να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις καθώς και να αποφύγουν τις υπαίθριες εργασίες.

Ακόμη, για όσο διαρκούν τα καιρικά φαινόμενα, σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η διέλευση των ιρλανδικών διαβάσεων, λόγω αύξησης της στάθμης του νερού.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

1 σχόλιο:

  1. Αύριο πως θα κάνουν μάθημα τα παιδια του Δημοτικού με ανοιχτά παράθυρα με τέτοιες καιρικές συνθήκες, όλα θα αρρωτήσουν. Μηπως θα έπρεπε να κάνουν κάποιες ενέργειες οι αρμόδιοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News