Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ποια σχολεία του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ Δ.Ε. ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Αύριο Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά στη Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας και στην Αγία Φωτεινή, λόγω των καιρικών συνθηκών. Τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτακά.

Η απόφαση ελήφθη μετά από ανταλλαγή απόψεων του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Νίκο Αγγελίδη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα!

3 σχόλια:

  1. Ο δήμαρχος της Αλμωπίας θα ξυπνήσει να ενημερώσει τον κόσμο; Τόσο ανίκανοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Διάβασα καπου ότι στον Αρχάγγελο οι κάτοικοι δεν έχουν ρευμα. Δηλαδή το σχολείο και νηπιαγωγείο θα λειτουργήσουν κανονικά; γιατί δεν αναφέρεται πουθενα; θα μου πειτε μπορεί να ενημερώθηκαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Και παλι όμως ο δήμαρχος Έδεσσας έκανε ενημέρωση και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εδώ είμαστε περα βρεχει. Κατά τα αλλα έχουμε παρει και τα απαραίτητα μέτρα προστασιας. Πολλοί με ψηλά το κεφάλι (για να μην το πω αλλιως) έχουν μαζευτεί στο δήμο. Οχι τώρα ανέκαθεν. Δεν είμαι από Αρχάγγελο να το τονισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτό το κρύο και ανοιχτά τα παράθυρα τι θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News