Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Εμβολιασμοί στο Γηροκομείο Έδεσσας: «Όλοι μαζί θα νικήσουμε»


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα εμβολιασμού στο Γηροκομείο Έδεσσας!

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, ιατρός κ. Κώστας Λαμπρόπουλος επέλεξε να εμβολιαστεί στο Γηροκομείο σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, καθώς ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γηροκομείου ήθελε να παροτρύνει εργαζόμενους και φιλοξενούμενους να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό. Εκτός του κ. Λαμπρόπουλου εμβολιάστηκαν μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού και φυσικά όλοι οι φιλοξενούμενοι του Γηροκομείου.

Στη διαδικασία εμβολιασμού παρέστησαν η Διοικητική Υπεύθυνη κ. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα και το μέλος του Δ.Σ. κ. Έφη Ταμβίσκου, η οποία συμμετείχε και με την ιατρική της ιδιότητα, ως εντατικολόγος εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Έδεσσας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για πιθανές αλλεργίες. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η διαδικασία κύλησε εξαιρετικά ομαλά.

Στο τέλος της διαδικασίας εμβολιασμού ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τον Covid-19 κ. Κώστας Λαμπρόπουλος δήλωσε:

«Μία πολύ απλή διαδικασία που ανοίγει ένα παράθυρο ελπίδας! Εμβολιάστηκα μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου μας για να κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ξεκίνημα! Ως γιατρός και ως πολίτης καλώ όλες και όλους να εμβολιαστούν, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, προκειμένου να απαλλαγούμε από την πανδημία και να καταφέρουμε να ξαναγυρίσουμε στην καθημερινότητά μας όπως την ξέραμε! Να ξαναζήσουμε χωρίς περιορισμούς τις ζωές μας όπως και πριν το ξέσπασμα του Covid-19. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ασφαλής.

Όλοι μαζί θα νικήσουμε!»





 

2 σχόλια:

  1. Σάμπως τους ρώτησε κανείς, τους ηλικιωμένους!;!;!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κακως εσενα επρεπε να ρωτησουν τον πολυξερο..μαλ...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News