Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Ν. Παρούτογλου για Μελίτα Χισκάκη: «Ποιος είναι πλέον ο ρόλος της στο Δήμο;»


Ερώτημα προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, για το αν το ιδιωτικό συμφωνητικό ισχύει και ποιος είναι πλέον ο ρόλος της Μελίτας Χισκάκη στον Δήμο, απηύθυνε ο Νίκος Παρούτογλου στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με αφορμή το συγκεκριμένο ερώτημα η κ. Χισκάκη απάντησε στον Κ. Παρούτογλου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Δείτε την ανάρτησή της:

Παρούτογλου Νίκο γιατί ρώτησες για το ρόλο μου σήμερα στο Δημο; Έγινε κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ενημερωθώ; Ή μου κοψατε εκ παραδρομής, κομμάτι στην πίτα; (αυτό ήταν αστείο) Όπως θυμάσαι καλά, εγώ έφυγα από το Δήμο πολύ πριν από εσένα και από τότε δε θυμάμαι να ξαναπηγα, σε αντίθεση με εσένα, οπότε εύλογο είναι να γνωρίζεις πράγματα που εγώ αγνοώ. Δεν μπορεί να έκανες τυχαία αυτήν την ερώτηση. Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις.

6 σχόλια:

  1. Χισκακη, δεν το ξέραμε ότι απαγορεύεται να ρωτήσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και πόσο μάλλον ο αρχηγός μιας παράταξης για το αν εσείς που είστε ,μη εκλεγμένη, συνεχίζετε να συνεργάζεστε με το Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ παρουτογλου μήν μειλας και επί πασοη ξέρεις καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού Νικολάκη την κάλυπτες επί ένα χρόνο τη Μελίτα, τι περιμένεις ; να μην σου βγεί και από πάνω; Λάθος επιλογή έκανες να στηρίξεις τον Μπάτση και αυτό θα σε κυνηγάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν λες "έφυγα", τι ακριβώς εννοείς; Διαφοροποιήθηκες κάπου, σε κάτι, παραγκωνίστηκες, δεν εισακούστηκες, σε αγνόησαν ή αντιλήφθηκες ότι σε χρησιμοποίησαν όσο σε χρειάζονταν και τώρα τους είσαι πλέον άχρηστη; Επειδή μπήκες μπροστά και έβαλες πλάτη παραπάνω από όσο έπρεπε για την θέση σου πρέπει να γνωστοποιήσεις τους λόγους που "έφυγες" και όχι απλά να κρύβεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το δούλεμα συνεχίζετε. Ο ένας ρωτάει για κάτι που υπέγραψε - ψήφισε , η άλλη απαντάει ότι έφυγε αλλά από εκεί που δεν ήταν. Αφου υπάρχει ενδιαφέρον λοιπόν να δημοσιευτή η συμφωνία η οποία έχει το περιεχόμενο της συνεργασίας, το χρονικό διάστημα και ότι άλλο ενδιαφέρον. Η απάντηση του Δημάρχου επίσημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι στα Φ/Β. Όπως επίσημα απαντούσε στον Μπίνο, ότι είναι συνεργάτιδά του, οφείλη να ενημερώσει αν συνεχίζει να την εμπιιστεύετε και να απαντήσει στο ερωτόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κάθε δήμαρχος μπορεί να συμβουλεύετε όποιον εμπιστεύεται αρκεί να μην τον πληρώνει.ο προηγούμενος ο πιο πρωην επίσης είχαν τους δικούς τους ανθρώπους. Κάντε μια αναδρομή.το μεμπτό είναι να χρηματιζονται οι κολλητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News