Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Διαμαρτυρίες από κατοίκους της Φούστανης για τη μεταφορά των μαθητών


Τις εύλογες διαμαρτυρίες κατοίκων της Φούστανης δεχόμαστε τις τελευταίες μέρες στο Aridaia News, σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό οι μαθητές του Δημοτικού της Φούστανης φοιτούν στο σχολείο της Ίδας. Έτσι, δικαιούνται τη μεταφορά τους με ταξί, κάτι που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν συμβαίνει.

Θεωρούμε, πως είναι επιτακτική η ανάγκη να δοθεί άμεσα μια λύση, ώστε να λήξει η ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού.

3 σχόλια:

  1. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με το παιδί μου σε κάποιο άλλο χωριό της Αλμωπίας.Μόνο που εμείς δεν κάναμε κάποια αίτηση,η Δάσκαλα των παιδιών φρόντισε γι'αυτό,είναι δική τους αρμοδιότητα,απλά μας ρώτησε αν θα χρειαστούμε ταξί.Είναι υποχρεωμένοι να έρθουν ακόμη και για ένα παιδί. (Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο το σχόλιο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι διευθυντής στο σχολείο της Ιδας είπατε ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεταφορά μαθητών; φταίει ο δασκαλος;. Σίτιση ολοημερου ; φταίει ο δάσκαλος. Κλείνουν τα σχολεία ; φταίει ο δάσκαλος. Ανοίγουν τα σχολεία; φταίει ο δάσκαλος. Δυσκολεύεται το παιδι στα μαθήματα; φταίει ο δάσκαλος. Δεν δυσκολεύεται; εδώ φταίνε οι γονείς. Τα γονίδια η προσοχη δεν ξέρω τι άλλο. Ο δάσκαλος παντως δεν φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News