Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Αντικατάσταση καλλωπιστικού φωτισμού στον πεζόδρομο της Αριδαίας


ΈΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ένα σημαντικό έργο ξεκίνησε να υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας, το οποίο εξασφαλίστηκε το 2018 από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Μπίνου.

Πρόκειται για την αντικατάσταση καλλωπιστικού φωτισμού στην οδό Κύπρου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Αριδαίας, προϋπολογισμού 74.250 ευρώ.

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κληροδότησε έργα συνολικού προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ, που απαίτησαν συντονισμένη προσπάθεια και συστηματική διεκδίκηση (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Γραφείο Τύπου

"Η Αλμωπία της Καρδιάς μας"

14 σχόλια:

  1. ο ιτσε θα αφησει εστω και ενα εργο για τον επομενο;; ενα. ουτε μισο. μονο ειδικους συνεργατες προσλαμβανει για να βγελει τις προεκλογικες υποχρεωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. αποφοιτους δημοτικου επιστημονικους συνεργατες δεν ειχε...

      Διαγραφή
  3. Ας αφήσει τους καλλωπισμούς και ας κοιτάξει λίγο τις λάμπες στους κεντρικούς δρόμους της Αριδαίας...στους οποίους τις γιορτές άναβαν τα στολίδια και δεν άναβαν οι λάμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλα κανετε και σας επιβραβευω χωρις καμια δοση ειρωνειας.Ενα απλο ερωτημα εχω ομως.Οταν ζητατε ψηφους δεν πατε μονο στο πεζοδρομο ερχεστε και προς τα εξω εκει που πολλοι επαγγελματιες εχουμε τα μαγαζια μας.Δεν θα μπορουσατε τα φωτιστικα που ξηλωνετε να τα βαλετε σε δρομους κεντρικους που αν σβησουν τα δικα μας φωτα κυριαρχει το απολυτο σκοταδι?Διαφορετικα οταν ζητησετε ψηφο να ερθετε νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ καλα τα λες παλι με τον ενα δρομο ασχολουντε και αυτος και ο προηγουμενος ρε δεν πατε να γα....

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΣΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑ..

      Διαγραφή
    3. Έχετε αφήσει μέρος κύριε κουσιδη για να βάλουν φωτιστικά? Ή μήπως έχετε κλείσει όλο τον πεζόδρομο με νάιλον και δικά σας φωτιστικά??? Ήρεμα ρωτάω... Όταν θα αφήσετε λοιπόν εσείς χώρο για να περνάμε εμείς οι πεζοί από το πεζοδρόμιο και οι γονείς με τα καροτσάκια αλλά και οι Ανάπηροι, τότε να ζητήσετε και λάμπες... Πρώτα να κοιτάτε να είστε εσείς εντάξει απέναντι στους άλλους κ μετά να έχετε απαιτήσεις...

      Διαγραφή
    4. Καλημερα αγωστε φιλε μου .Αν εχεις παρατηρησει οσες φορες περνω το λογο βαζω και το ονομα μου.Θελω να σε ενημερωσω πως εχει γινει ελενχος απο τον δημο και ειμαι στη θεση να σε ενημερωσω πως το μερος που εχω κλεισει ειναι απολυτα νομιμο.Για να συνεχισω αναλυτικοτερα θελω να σου πω πως τα φωτιστικα μου τα εχω τραβηξει πιο μεσα για να μην ενοχλουν οντως το πεζοδρομιο.Δεν νομιζω πως το σχολιο που εκανα προσεβαλε καποιον .Αυτο που εγω ζητησα ειναι οι παλιες κολωνες που βγαινουν να τοποθετηθουν στις παροχες που εχουν ηδη τραβηξει παλιοτερα και αν οντως περνας μπροστα απο το μαγαζι μου μπορεις να τις δεις.Αν σε βαθος χρονου εξαφανιστουν οι κολωνες και τοποθετηθουν σε αυλες θα ηταν καλυτερα για σενα?Καλη σου μερα και παλι και τα λεμε και απο κοντα οταν και οποτε θελεις.

      Διαγραφή
  5. Εγω λεω να μαζεψει τις φατνες που ακομα αναβουν κ πληρωνουμε τα κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλατεια Πιπεριας η φατνη αναβοσβηνει Χριστουγεννα μυριζειιιιι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλο μεγάλα έργα, μετακομίζουν τα μαύρα χαλίκια από βόρεινο στους προμαχους με ιχ φορτηγά μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλαγή φωτιστικών στην Αριδαία..... Οκ....... Καμιά λάμπα να μην πέφτουμε στις λακούβες στις κοινότητες της Αλμωπίας παίζει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ? ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ? ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News