Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ψηφίζει προϋπολογισμό κατόπιν εορτής ο Δήμος Αλμωπίας


Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Αλμωπίας, έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος του Γενάρη για να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι μέχρι την έγκριση του προϋπολογισμού, η λειτουργία του Δήμου βρίσκεται στον αέρα. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, ο προϋπολογισμός ψηφιζόταν τους τελευταίους μήνες του προηγούμενου έτους, ώστε με την έναρξη της χρονιάς να υπάρχει ετοιμότητα. Ούτε αυτό δεν έγινε...

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας, στις 19 Ιανουαρίου θα Συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την «Ψήφιση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ- Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων) οικονομικού έτους 2021 του Δήμου Αλμωπίας». Χωρίς καμία αιτιολογία γι' αυτή την πρωτοφανή καθυστέρηση, χωρίς καμία εξήγηση προς τους πολίτες.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος Μπάτσης με την απάντησή του προς τη Διοίκηση του Ακρίτα Σωσάνδρας έδειξε για άλλη μια φορά πως δεν ανέχεται την παραμικρή κριτική. Συνεχίζει ακόμα και τώρα, να κάνει αυτό που ξέρει καλά, ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών. Αντί να λογοδοτήσει στους πολίτες, όπως οφείλει να κάνει κάθε αιρετός, αυτός τους κουνάει και το δάχτυλο και τους επιστρέφει τις κατηγορίες.

Ο κ. Μπάτσης οφείλει επιτέλους να απαντήσει ποιος είναι ο λόγος που δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε τα έτοιμα έργα που βρήκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή ύψους 10.000.000 ευρώ. Για νέα έργα, ούτε κουβέντα, καθώς δεν υπάρχει ο παραμικρός προγραμματισμός. Σε λίγους μήνες θα συμπληρώσει δύο χρόνια στο τιμόνι του Δήμου και δεν έχει κάνει ούτε μια μελέτη. Πότε περιμένει να προγραμματίσει;

Έφτασε σε σημείο να πει ότι τα χρήματα που εξασφάλισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν ήταν αρκετά. Ας φέρει αυτός περισσότερα, από τη στιγμή που θεωρεί τον εαυτό του τόσο ικανότερο.

Μέχρι σήμερα αποτέλεσμα μηδέν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News