Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Παραμένει η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας - «Όχι» και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό


Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη με δεδομένο το άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα η σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Κατά την ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε πως τα περιοριστικά μέτρα παραμένουν και ας ανοίγει το λιανεμπόριο την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

«Όλα δείχνουν πως ξεπεράσαμε τον σκόπελο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς . Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει με την πανδημία. Έχουμε δει και άλλες χώρες που τα πήγαιναν πολύ καλά στη διαχείριση της πανδημίας και όταν υπήρχε χαλάρωση των μέτρων υπήρξε αύξηση των κρουσμάτων.

Κάθε άνοιγμα της δραστηριότητας της χώρας ελλοχεύει κίνδυνο αύξησης των κρουσμάτων. Είναι σα να οδηγεί κάποιος έναν άγνωστο δρόμο με πολλές στροφές. Άλλοτε πατάς γκάζι και άλλοτε φρένο. Θα ήταν εσφαλμένο να μείνεις εκεί. Η θετική εικόνα που δείχνει η χώρα οδήγησε στην απόφαση της έναρξης του λιανεμπορίου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρδαλιάς.

Στην συνέχεια διευκρίνισε πως παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση των βραδινών μετακινήσεων και διατηρείται η απαγόρευση μετακίνησης από περιφέρεια σε περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News