Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου - Τι ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης για την κατάσταση της υγείας της


Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Κατερίνα Καραβάτου απουσιάζει από την εκπομπή, «Στη Φωλιά των Κου Κου» με τον Κρατερό Κατσούλη στην έναρξη να εξηγεί τι συμβαίνει με τη σύζυγό του.

Όπως ανέφερε, η παρουσιάστρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ωστόσο, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα για την υγεία της.

«Εδώ είμαστε λοιπόν! Σχεδόν όλοι μαζί! Η Κατερίνα μας δεν είναι εδώ σήμερα, είναι στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται. Τα πράγματα πάνε καλύτερα και πολύ πολύ σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News