Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Συμπληρώθηκαν 82 μέρες lockdown - Ευχάριστα νέα για την Πέλλα


Ογδόντα δύο ημέρες lockdown συμπληρώθηκαν με τα κρούσματα του κορονοϊού να εμφανίζουν ήπιες αυξομειώσεις και τους ειδικούς να μιλούν για ελεγχόμενη αύξηση νέων λοιμώξεων, η οποία ωστόσο θεωρείται εύθραυστη.

Η Π.Ε. Πέλλας μετά από μία μακρά περίοδο επιδημιολογικής πίεσης, σήμερα πλέον βρίσκεται στο Επίπεδο 1 του χάρτη επιδημιολογικής επιτήρησης, μιας και τις τελευταίες 14 μέρες έχει μόνο 29 κρούσματα. Αυτό είχε να συμβεί από τις αρχές Αυγούστου.

Η περιοχή μας θεωρείται μία από τις καλύτερες πανελλαδικά σε αυτό το επίπεδο, γεγονός που θα πρέπει να διαφυλάξουμε συνεχίζοντας να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, όπως είναι η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News