Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Κρόνος ΑΕ: Ζητείται Ηλεκτρολόγος ή Μηχανολόγος Μηχανικός


Από την εταιρεία Κρόνος ΑΕ που εδρεύει στο Μαυροβούνι της Σκύδρας ζητείται Ηλεκτρολόγος ή Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΕ με όρεξη για μάθηση, πολυπαραγοντική σκέψη, δυνατότητα ορισμού προτεραιοτήτων και διάθεση για ενασχόληση με όλα τα τμήματα του εργοστασίου.

Με δυνατότητες εξέλιξης σε μία υγιή και κερδοφόρο εταιρεία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του και σε ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων ακόμα και πέραν αυτού.

Παρέχονται ικανοποιητικές αμοιβές σε ένα θετικό περιβάλλον εργασίας και πλήρης στήριξη ακόμα και ελλείψεως εμπειρίας με την προϋπόθεση της καλής διάθεσης και ζωηρής ενασχόλησης με το πλήθος των προς υλοποίηση εργασιών.

Τηλ. Επικοινωνίας: 23810 89795

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Θωμάς Βοζίκης

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News