Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης


Μπορεί τις φετινές γιορτές, τα καθίσματα και η σκηνή του Ξενιτιδείου Πνευματικού Κέντρου να ήταν άδεια, όμως παρ’ όλα αυτά, γέμισαν από πολιτισμό και αγάπη, με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής και του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πρόνοιας, καθώς και με τη συνεργασία των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας για την προσφορά τους, όλους τους συμπολίτες μας, τους συλλόγους, τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς της περιοχής μας και συγκεκριμένα τους:

1. Παραγωγό οπωροκηπευτικών από Υδραία

2. Κόκκας Πασχάλης

3. Κόκκας Γεώργιος

4. Κόκκας Χρήστος

5. Κόκκας Πέτρος

6. Ταγάρης Δημήτριος

7. Μπάτσιος Γεώργιος

8. Τόντας Γεώργιος

9. Τόντας Αθανάσιος

10. Σιώπκας Βασίλειος

11. Ταγάρης Στέφανος

12. Παμπούρης Χρήστος

13. Δάσιος Διονύσιος

14. Κόκκας Γεώργιος του Τρύφωνος

15. Στούρης Φάνης

16. Μανώλης Κων/νος

17. Σακίτας Πασχάλης

18. Σιώπκας Διονύσιος (Αρχαγγελινό τσουρέκι)

Ευχόμαστε η πράξη αγάπης τους, να γίνει παράδειγμα για όλους μας,

Τα χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης, δόθηκαν στους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου μας, οι οποίοι γνωρίζουν τις πραγματικές ανάγκες των κοινοτήτων τους.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΤΣΗΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News