Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Η πιο παραμυθένια χριστουγεννιάτικη αγορά που είδατε ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η γραφική και ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη αγορά στο φαράγγι της Ραβέννας (Weihnachtsmarkt Ravennaschlucht) βρίσκεται στο χωριό Breitnau, ακριβώς κάτω από την οδογέφυρα της σιδηροδρομικής γραμμής "Höllentalbahn" στη Γερμανία.

Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων του Δεκεμβρίου, θα βρείτε υπέροχα μικρά ξύλινα σπίτια ακριβώς κάτω από τη γέφυρα που πουλούν φαγητό και στολίδια.

Τεχνίτες που δημιουργούν μπροστά σου αριστουργήματα από ξύλο, γυαλί, βιολογικά προϊόντα, αποξηραμένα φρούτα και γκι, μάλλινες χριστουγεννιάτικες κάλτσες και διακοσμητικά, όλα πωλούνται εκεί.

Όλα όσα χρειάζεστε για τα Χριστούγεννα μπορείτε να τα βρείτε εκεί και φυσικά μπορείτε να δοκιμάσετε υπέροχα φαγητά!

Πάμε μια βόλτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News