Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Κορονοϊός - ΠΕΛΛΑ: Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα εν μέσω lockdown (ΠΙΝΑΚΑΣ)


Σας παρουσιάζουμε την πορεία του κορονοϊού στην Π.Ε. Πέλλας μέσα στο Νοέμβριο, ανά ημέρα και ανά εβδομάδα.

Όπως θα διαπιστώστε, εν μέσω καραντίνας και αυστηρού lockdown, τα κρούσματα έχουν σχεδόν διπλασιαστεί. Ένα γεγονός που καταδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης και που φανερώνει πως κάτι δεν έχει γίνει σωστά στην περιοχή μας.

Δυστυχώς, ο Νομός μας είναι ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές στην καθημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, λόγω της έκρηξης του αριθμού των κρουσμάτων.


Δευτέρα 2 - Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

2/11: 15 κρούσματα

3/11: 78 κρούσματα

4/11: 54 κρούσματα

5/11: 67 κρούσματα

6/11: 88 κρούσματα

7/11: 69 κρούσματα

8/11: 125 κρούσματα

ΣΥΝΟΛΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: 496 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

 

Δευτέρα 9 - Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

09/11: 35 κρούσματα

10/11: 38 κρούσματα

11/11: 69 κρούσματα

12/11: 194 κρούσματα

13/11: 148 κρούσματα

14/11: 159 κρούσματα

15/11: 69 κρούσματα

ΣΥΝΟΛΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: 712 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

 

Δευτέρα 16 - Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

16/11: 112 κρούσματα

17/11: 76 κρούσματα

18/11: 166 κρούσματα

19/11: 149 κρούσματα

20/11: 107 κρούσματα

21/11: 140 κρούσματα

22/11: 50 κρούσματα

ΣΥΝΟΛΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: 800 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

16 σχόλια:

  1. ΩΧ .. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ; Ή ΤΟ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΒΙΝΤ ΠΑΡΤΙΖ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΝΕ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΜΕ. ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση εύκολη κύριε Βαφειάδη:Η επιμόλυνση των αθώων και ανυποψιάστων, αλλά από τους αρνητές λήψεως των μέτρων. Υπάρχουν πολλοί που κυκλοφορούν, ακόμη και αυτές τις πρόσφατες ημέρες! Θλιβερό το ότι τα πρόστιμα, που έπρεπε να πέφτουν βροχή, η δημοτική αρχή, ως σύνολο αρχόντων υπευθύνων για την εφαρμογή, -με αρωγό την ΕΛ.ΑΣ-, ευρέθη ολίγη για να το πράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι απλο...δεν γινονται ελεγχοι δεν πεφτουν προστιμα. ρωτηστε το αστυνομικο τμημα ποσες βεβαιωσεις παραβασης εκοψε το Νοεβριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα πρόστιμο απο την αστυνομία της Αριδαία στην καντινα στο δασακι γίνεται χαμως το ίδιο στην πλατεία ο κόσμος πεθαίνει και η αστυνομία κοιμάται

      Διαγραφή
  4. Μα τι δεν καταλαβαίνετε; Εδώ πέρα είναι πιεσμένα τα παιδιά μας, δεν μπορούν να βάλουν κωλο κάτω. Πραγματικά, τα πράγματα είναι σοβαρά, πρέπει όλοι να προσέξουμε αλλιώς θα σβήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν θα αρχίσουν να πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον από τα μπαλκόνια έλα και ξανά πες μας για τα πιεσμένα παιδιά που κοροϊδεύεις. Ο καθένας προσέχει όσο μπορεί για αυτόν και για τους γύρω του εκτός όμως από την σωματική υγεία υπάρχει και η ψυχική και δυστυχώς άτομα σας εσάς είναι υπεύθυνα που όλοι θα τρέχουν στον ψυχίατρο σε λίγο καιρό. Δεν χρειάζεται να υποτιμάμε κάτι που δεν γνωρίζουμε γιατί δεν είμαστε όλοι το ίδιο ούτε αντιδρούμε όλοι το ίδιο σε διάφορες καταστασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που λένε για την ανοσία της αγέλης... Πειραματοζωο ο νομός μας θα γίνει στο τέλος. Ελπίζω μόνο να μην υπάρχουν θάνατοι κ βαριά περιστατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ χαμηλό το "επίπεδο" του νομού τόσο σε παιδεία όσο και σε μυαλό. Κανένας δεν προσέχει όσο οφείλει και κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Την μάσκα στο πηγούνι ή στην καλύτερη η μύτη απέξω για το πρόστιμο. Κυκλοφορεί για ψύλλου πήδημα και ειδικά στα χωριά είναι που γίνεται ο μεγάλος χαμός και δεν τηρείται κανένα μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα χωρια ορισμενα καφενεια λειτουργουν κανονικα αλλα με τα φωτα σβηστα. Κρυβουν κιολας οι θαμωνες τους τα μεσα μεταφορας τους για να μην δινουν στοχο.Και φυσικα για αποστασεις και μασκα ουτε λογος.

      Διαγραφή
  8. κάναμε lockdown στην Φούστανη και τώρα δεν ξέρουμε σε κάθε περιοχή τι γίνεται ποιοι το αποφάσισαν και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άλλο το κρούσμα άλλο το περιστατικό. Κανονικά περιστατικά πρέπει να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγγνώμη μήπως θα ήταν μια λύση
    να απολυμάνετε τους δρόμους και
    να αυξήσετε τους ελέγχους στα χωριά;
    Κάντε μια πρόταση στον κ. Μπάτση...
    άλλωστε η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!!! Και χρειαζόμαστε καθαριότητα όχι μόνο λόγω κορονοϊού. Πλέον όμως ο ιός κυκλοφορεί στον αέρα... αν θέλετε να ζήσουμε και να συνεχίσετε να ψηφίζεστε κύριοι...λάβετε μέτρα πριν να είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αστυνομία κάνει ελέγχους αλλά όλοι έχουμε χαρτί στην τσέπη. Όσον αφορά τα καφενεία κάντε καταγγελία .Που να ξέρει ο καθένας ποιο καφενειο είναι ανοιχτό αφού όπως λέτε σβήνουν φώτα και κρύβουν τα αυτοκίνητα. Στα χωριά δε οι άνθρωποι δουλεύουν και κυκλοφορούν με τρακτερ και ρουχα εργασίας. Αρα όλα είναι θέμα υπευθυνότητας του καθενός. Μόνοι μας θα λύσουμε το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που ειδες τους ελεγχους ρε φιλε, μας δουλευεις?

      Διαγραφή
  12. Μοναστηράκι πρωταθλητής μακράν σε κορόνα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήρθε το τέλος!!!!
    Στην αριδαια μέσα κυκλοφορούν μόνο αυτοκίνητα των γραφείων τελετων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News