Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Πέλλα - Ν. Αγγελίδης: Πρόταση για τηλεδιάσκεψη Δημάρχων, Βουλευτών, Διοικητών με Χαρδαλιά


Σε μία ουσιαστική πρόταση προχώρησε με ανάρτησή του στο facebook ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Νίκος Αγγελίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελίδης έγραψε:

"Μια ταπεινή πρόταση! Η κατάσταση στην Πέλλα είναι πλέον πολύ δύσκολη. Δεν περισσεύει δευτερόλεπτο ούτε για κριτική ούτε για απραξία. Άμεση τηλεδιάσκεψη των 4 βουλευτών, των 4 δημάρχων, των διοικητών των νοσοκομείων και του κ. Χαρδαλιά για λήψη μέτρων που είναι απαραίτητα για να σωθούν ΖΩΕΣ".


7 σχόλια:

  1. Αρχίσανε και οι κομματικοί υπάλληλοι να κάνουν εκκλήσεις;
    Γινόμαστε Μπεργκαμάσκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ βρε Νικόλα!! Η πρόταση σου ,μου θυμίζει την γνωστή παροιμία! Δεν θα την επαναλάβω απο σεβασμό προς το λειτούργημά σου.Για ποιά λήψη μέτρων μιλάς; αυτά τα οποία είναι υπεραρκετά και δεν τηρούν οι ανεγκέφαλοι; Αλήθεια Νικόλα που ήσουνα μεταξύ 25 Οκτωβρίου και 28 Οκτωβρίου δεν έβλεπες τι γινότανε ; Ωστόσο παρεβρέθεις παντού φωτογραφιζόσμενος! Τι έκανες ως θεσμικός παράγων μεταξύ 6 Νοεμβρίου που επεβλήθη το λοκ νταάουν και 10 Νοεμβρίου ,που στους κοινόχρηστους χώρους οι ανεύθυνοι στοιβάζονταν σαν τις παστές σαρδέλες; Γιατί δεν μιλούσες και μιλάς τώρα; Αντί να ζητάς να κλειδαμπαρώσουν τους ανεύθυνους, ζητάς σουρεαλιστικά να ληφθούν νέα μέτρα! Πάλι καλά που δεν ζήτησες ο Χαρδαλιάς να μας μας δώσει το νερό του Καματερού για σωθούν 'ΖΩΕΣ" Χαχα !!!Ας γελάσουμε λιγάκι με αυτά που ακούμε και βλέπουμε!χαχαχα!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι να 'ναι βρε 12:57

      Διαγραφή
    2. Μπραβο! Νισαφι πια με τις εξυπναδες του καθενος για την προβολη του. Μα δεν υπαρχει ντροπη;
      Ο Νικολακης περιχαρης παρακολουθουσε τις ετσιθελικες παρελασεις των ψεκασμενων.
      Τωρα μιλαει για πολυ δυσκολες καταστασεις.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News