Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Κωνσταντία: Εκοιμήθη ο αγαπητός ιερέας Ευάγγελος Πασχούλης


Μία είδηση που προκαλεί θλίψη, έγινε γνωστή το απόγευμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, εκοιμήθη ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Κωνσταντίας Ιερέας Ευάγγελος Πασχούλης, σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε για την ευγένεια και το ήθος του, χαρακτηριστικά τα οποία τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στο ποίμνιό του.

Εμείς εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά και στην τοπική μας εκκλησία που θρηνεί την απώλειά του.

6 σχόλια:

  1. Όντως όπως τα γράφεις φίλε σταυρό.. Ήταν αξιόλογος άνθρωπος και ως ιερέας με ήθος και πολύ κοινονοικος... Κρίμα να φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι! Ελαφρύ να είναι το χώμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο... καλός φίλος από τα παλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαθη ψυχη πολυ καλος φιλος ο θεος να τον αναπαυση κριμα μεγαλη λυπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα θερμά μου συλληπητηρια μου στην οικογένεια του πάτερ Ευάγγελου πασχουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό παράδεισο ...Ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωνσταντίνος Μπέλλης16 Νοεμβρίου 2020 στις 2:15 μ.μ.

    Τόσο ξαφνικά ο πιο αγαπητός μου φίλος συνλειτουργος γενόμενος Πατήρ Ευάγγελος βρίσκεται στην αγκαλιά των Αγγέλων.Η απώλεια μεγάλη για την όμορφη οικογένεια του.Ο Θεός να δίνει παρηγοριά στην καλή του πρεσβητερα και στα καλά παιδιά που έκανε .Θα μας λείψεις καλέ μου φίλε καλό παράδεισο και καλή αντάμωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News