Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Τσιόδρας: Αυτοί οι Νομοί βρίσκονται σε κίνδυνο - Και η Πέλλα στη λίστα


3.209 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Τετάρτη (18.11.2020). “Φλέγεται” η Βόρεια Ελλάδα. Τι ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, για το εμβόλιο.

Τους δείκτες θετικότητας ανά περιοχή απέστειλε ο Σωτήρης Τσιόδρας στον Βασίλη Κικίλια, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας κατά την ενημέρωση για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας, το απόγευμα της Τετάρτης (18.11.2020).

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, επισήμανε ότι “όλη η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στο “κόκκινο”…”, προσθέτοντας ότι “ο κ. Τσιόδρας μου ζήτησε να αναφέρω ειδικότερα τα Γρεβενά, την Πέλλα, τη Δράμα, την Πιερία, τη Φλώρινα, τον Έβρο”.

Ο Βασίλης Κικίλιας ξεκίνησε αναφέροντας πως 905 (!) νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Θεσσαλονίκη και 564 στην Αττική, ενώ είπε για ακόμα μία φορά πως τα πράγματα στην Ελλάδα είναι καλύτερα σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο υπουργός Υγείας κατόπιν αναφέρθηκε στην τεράστια πίεση που αντιμετωπίζει η υπόλοιπη Ευρώπη. «Βρισκόμαστε σε καλύτερο σημείο από την υπόλοιπη Ευρώπη και θέλω να παρακαλέσω θερμά να κάνουμε την προσπάθεια γιατί κανείς δε θέλει να δει εικόνες σαν την υπόλοιπη Ευρώπη» δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Επιπλέον εξέφρασε ξανά τον θαυμασμό του για τις νοσηλεύτριες από την Κρήτη που μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν το έργο των γιατρών, την στιγμή που έγινε γνωστό πως το παράδειγμά τους ακολούθησαν και νοσηλεύτριες από τα Ιωάννινα!

12 σχόλια:

  1. κλειστε τους Προμαχους τελειως γινετε χαμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα Σούπερ Μάρκετ γίνεται έλεγχος στους υπαλλήλους ή μήπως κάποιοι ενώ είναι θετικοί εργάζονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν το καταλαβαίνουν τι γίνεται είναι αργά. Αυτό έγινε και στους Προμαχους. Χωρίς μασκες παντού. Και στην εκκλησία. Να γιατί τα 3/5 του χωριού είναι θετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άνθρωποι εχουν χάσει την μπαλα τελείως.Σε μια πρωτοφανή ασέβεια,προς τους νεκρούς,διασωληνωμενους και ασθενεις,στην προ ολίγου ενημέρωση,χωρίς αιδώ,παρουσίαζαν το εμβόλιο,το εργοστάσιο κατασκευής,τα σημεία εμβολιασμού...,χωρίς καν να υπάρχει ακόμη εμβολιο που να έχει εγκριθεί από τον Π.Ο.Υ. πουλώντας ελπιδα στον κόσμο.Μα επιτέλους τόσο μας υποτιμούν;Δεν είναι όλα επικοινωνία κύριοι της ΝΔ.Τις 10 νοσηλεύτριες από τη Κρήτη,δεν θα σχολιάσω,που τις δείχνουν όλα τα κανάλια,λες και έχουμε καλλιστεία.Ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα χωριά άντρο ανευθυνότητας..κόσμος με γνώσεις καφενείου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω ψηφιζαν συριζα καποτε τη περιμενες;

      Διαγραφή
    2. Και για πες μας ρε μεγάλε που είναι το κακό σε αυτό που ψήφισε; Ανέλαβε ανεργία 27% παρέδωσε 17,ανέλαβε 580 κατώτατο παρέδωσε 650,2000000 ανασφαλιστοι που δημιουργήθηκαν από τους παλιούς είχαν πρόσβαση στην υγεία,19.000 προσλήψεις στην υγεία στην 4ετια χωρίς να έχουμε κοβιντ,ξεκίνησε τις διαδικασίες για αοζ με Ιταλία και Αίγυπτο όπου και υπογράφτηκαν,τα χρήματα που περισευαν τα μοίραζε κάθε χρόνο στους αδύνατους κάτι που δεν έκαναν οι παλιοί καθώς δεν περισευαν,και τέλος άφησε 37 δις ταμείο για να έχεις να παίρνεις τώρα εσύ ο έξυπνος ενώ παρέλαβε ταμείο μηδενικό,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    3. για να φτασεις στο σημειο σημερον να ψηφιζεις συριζα νομιζω οτι η ανοικης σε ομαδες με σκληρο πυρηνα πεζοδρομιου η τα εγκεφαλικα σου κυταρα ειναι καψαλισμενα, το ιδιο με το να περνας απ τα πανεπιστημια και να κρεμοντε σημαιες με σφυροδρεπανα με σφυροδρεπανα με σφυροδρεπανα ρεεεεεεεεεεεεεεεθα τρελαθω

      Διαγραφή
  7. Καταστρέφεται την οικονομία και τις επιχειρήσεις που κάποιοι αγωνίστηκαν Χρόνια για να στήσουν. Όποιος δεν μπορεί να βρει λύση παραιτείται.... έλεος με την καταστροφολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News