Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Συντετριμμένος ο Δήμαρχος Αλμωπίας για το θάνατο του Γ. Ουργαντζόγλου


Συντετριμμένος είναι ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης από την είδηση του θανάτου του Προέδρου της Τ.Κ. Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου.

Ο Δήμαρχος αποχαιρέτησε τον συνεργάτη του με τα εξής λόγια:

Ένας φίλος, πατριώτης, άξιος οικογενειαρχης, εργατικός, τίμιος, διεκδικητικος πρόεδρος, απαιτητικός, εκρηκτικός, φιλόξενος, φανατικός λάτρης του χωριού του, της παράδοσης, του Αλμωπου. Ντόμπρος, ειλικρινής ευθύς, σταρατος. Η Αλμωπια, η Θηριοπετρα, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πλέον πιο φτωχή. Υπηρετησες με πολύ πάθος και αγάπη αυτό το τόπο. Γιάννη καλό παράδεισο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

7 σχόλια:

  1. Ναι δήμαρχε έτσι ακριβώς ήταν ο Γιάννης μια ΧΡΥΣΉ ΚΑΡΔΙΑ που αγαπούσε και βοηθούσε όλον τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρε Γιάννη είσουν καλό παλικάρι.... Καλό παράδεισο και ελαφρύ το χώμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη καλο ταξιδι να εχεις καλο παραδεισο θα σε θυμομαστε ολοι με αγαπη γιατι πραγματι ησουν αξιος σε ολες σου τις ευθυνες και υποχρεωσεις.Κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια σου,παιδια συζυγο,γονεις,αδερφια,συγγενεις και φιλους.Αντιο Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας φίλος αληθινός! Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη Γιάννη έτσι όπως αγαπούσες και νοιαζοσουν για όλους και για όλα.Σημερα γίναμε πιο φτωχοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ταξίδι καλό παράδεισο Γιάννη.κουραγιο στην οικογένεια σου. Υπομονή να δίνει ο Θεός σε όλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έφυγε ένας δικός μας άνθρωπος, ένας συγχωριανός, άξιος οικογενειάρχης, με μεγάλη αγάπη γι' αυτό που εκπροσωπούσε. Ο Θεός ας δίνει δύναμη στην οικογένεια του. Θα μας λείψεις, θα είσαι πάντα παράδειγμα για όλους μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα φωτεινό παράδειγμα για όσους ασχολούνται με τά κοινά με όρους Χριστού διακονησαι και όχι διακονηθηναι καλό παράδεισο ΠΡΟΕΔΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News